Τα μακαρόνια είναι από τα πιο αγαπημένα και εύκολα φαγητά. Ωστόσο, οι περισσότεροι κάνουμε ένα μεγάλο λάθος όταν τα μαγειρεύουμε. Τα σουρώνουμε μέσα στο νεροχύτη, αφήνοντας το νερό που τα έχουμε βράσει να φεύγει. Γιατί οι Ιταλοί δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια πριν τα βράσουν Αυτό αποτελεί, σύμφωνα με πολλούς σεφ, τεράστιο λάθος καθώς το […]
Τα μακαρόνια είναι από τα πιο αγαπημένα και εύκολα φαγητά.
Ωστόσο, οι περισσότεροι κάνουμε ένα μεγάλο λάθος όταν τα μαγειρεύουμε.
Τα σουρώνουμε μέσα στο νεροχύτη, αφήνοντας το νερό που τα έχουμε βράσει να φεύγει.
Γιατί οι Ιταλοί δεν σπάνε ποτέ τα μακαρόνια πριν τα βράσουν
Αυτό αποτελεί, σύμφωνα με πολλούς σεφ, τεράστιο λάθος καθώς το νερό αυτό έχει όλη τη νοστιμιά και μπορεί να φανεί χρήσιμο για τη συνοδευτική σάλτσα, την οποία και μπορεί να «δέσει».
Τα «εξωπραγματικά» μακαρόνια με κιμά – Αρκεί μόνο μια κίνηση
Επίσης, όταν σουρώνετε τα μακαρόνια δεν χρειάζεται να τους ρίχνεται μπόλικο νερό, καθώς χάνεται η γεύση τους.