Επένδυση στο μέλλον για την ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επένδυση στο μέλλον για την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Η ΑΕΚ σε λίγες ώρες θα ανακοινώσει δύο μεταγραφές από το εγχώριο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα η ένωση έχει έρθει σε συμφωνία με τους Τσιντώτα και Μελικιώτη, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην ημέρα. Ο Τσιντώτας είναι μόλις 23 χρονών και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στον Λεβαδειακό και είναι από τους καλύτερους νέους τερματοφύλακες. Το συμβόλαιο του νεαρού γκολκίπερ λήγει το καλοκαίρι και η […]

02.01.2017 | 13:07

Η ΑΕΚ σε λίγες ώρες θα ανακοινώσει δύο μεταγραφές από το εγχώριο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα η ένωση έχει έρθει σε συμφωνία με τους Τσιντώτα και Μελικιώτη, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην ημέρα.

Ο Τσιντώτας είναι μόλις 23 χρονών και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στον Λεβαδειακό και είναι από τους καλύτερους νέους τερματοφύλακες. Το συμβόλαιο του νεαρού γκολκίπερ λήγει το καλοκαίρι και η ΑΕΚ έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον παίκτη για 3 χρόνια.

Ο Μελικιώτης είναι και αυτός ένας παίκτης, ο οποίος έχει δείξει το ταλέντο του στην Βέροια και είναι μόλις 20 ετών. Ο νεαρός εξτρέμ έχει μείνει ελεύθερος και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να μεταβεί στα Σπάτα για να ξεκινήσει προπονήσεις με την νέα του ομάδα.

Exit mobile version