Η στιγμή που κόβουμε τη βασιλόπιτα είναι σχεδόν ιερή, αλλά αυτό το αδικημένο «γλυκό» πάντα περισσεύει! Αυτή τη φορά μην το πετάξετε, αλλά φτιάξτε υπέροχα λαχταριστά τρουφάκια πολύ εύκολα και γρήγορα! Θέλετε 3 μόνο υλικά, 10 λεπτά προετοιμασίας και 30 λεπτά παγώματος. Υλικά 1 κουβερτούρα 3 κουταλιές της κονιάκ κακάο Προετοιμασία Τρίβεις με τα χέρια […]
Η στιγμή που κόβουμε τη βασιλόπιτα είναι σχεδόν ιερή, αλλά αυτό το αδικημένο «γλυκό» πάντα περισσεύει! Αυτή τη φορά μην το πετάξετε, αλλά φτιάξτε υπέροχα λαχταριστά τρουφάκια πολύ εύκολα και γρήγορα!
Θέλετε 3 μόνο υλικά, 10 λεπτά προετοιμασίας και 30 λεπτά παγώματος.
Υλικά
1 κουβερτούρα
3 κουταλιές της κονιάκ
κακάο
Προετοιμασία
Τρίβεις με τα χέρια σου τη βασιλόπιτα αφήνοντας και μεγάλα κομμάτια.
Σε μπεν μαρί λιώνεις την κουβερτούρα και προσθέτεις 2 κουταλιές στη βασιλόπιτα ώστε να μπορείς να την πλάσεις σε μπαλάκια.
Ρίχνεις το κονιάκ φτιάχνεις τα μπαλάκια.
Τα αφήνεις να σταθεροποιηθούν και στη συνέχεια τα περνάς από το κακάο.
Αν θέλετε, μπορείτε να τα «στολίσετε» με γλάσο ή οτιδήποτε σας αρέσει!
Τέλειο;