Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ για την περίπτωση που ο μακελάρης περάσει σε Ελληνικό έδαφος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ για την περίπτωση που ο μακελάρης περάσει σε Ελληνικό έδαφος

Του Πέτρου Καρσιώτη Το, έστω μικρό, ενδεχόμενο ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης να επιχειρήσει να περάσει στη χώρα μας καθώς καταζητείται από όλη την αστυνομία στην Τουρκία, θέτει σε συναγερμό τις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας. Ενδεικτικό της κινητοποίησης και της ανησυχίας,  που επικρατεί αυτές τις ώρες  στην ΕΛ.ΑΣ. είναι το γεγονός ότι από τους επιτελείς της Λεωφόρου […]

makelaris-tourkia-2

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το, έστω μικρό, ενδεχόμενο ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης να επιχειρήσει να περάσει στη χώρα μας καθώς καταζητείται από όλη την αστυνομία στην Τουρκία, θέτει σε συναγερμό τις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Ενδεικτικό της κινητοποίησης και της ανησυχίας,  που επικρατεί αυτές τις ώρες  στην ΕΛ.ΑΣ. είναι το γεγονός ότι από τους επιτελείς της Λεωφόρου Κατεχάκη, εστάλη σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις υπηρεσιακό έγγραφο, που εφιστά την προσοχή των αστυνομικών, σ αυτό ακριβώς.

Στο ενδεχόμενο, δηλαδή, να προσπαθήσει να περάσει στη χώρα μας ο άνθρωπος, που σκόρπισε τον θάνατο στην Τουρκία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το έγγραφο συνοδεύεται και από μία φωτογραφία του.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Σύμφωνα με το έγγραφο,  ζητείται  η ενημέρωση όλων των υπηρεσιών και κυρίως των Υπηρεσιών Ελέγχου Διαβατηρίων, ούτως ώστε σε περίπτωση εντοπισμού ατόμου που προσομοιάζει με τον εικονιζόμενο στη συνημμένη φωτογραφία να υπάρξει άμεση κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας της χώρας μας και άμεση ενημέρωση τόσο της Υπηρεσίας, όσο και της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, το έγγραφο αναφέρει:

Με δεδομένο ότι ο δράστης της ένοπλης επίθεσης, που έλαβε χώρα την 01/01/2017 στην Κωνσταντινούπολη Τουρκίας, διαφεύγει της σύλληψης, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποπειραθεί να εισέλθει στη χώρα μας.

Κατόπιν τούτου και σε εκτέλεση της ανωτέρω σχετικής εντολής, σας διαβιβάζουμε φωτογραφία (από ανοιχτές πηγές) του φερόμενου ως δράστη της εν λόγω επίθεσης και παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και ιδίως στις Υπηρεσίες Ελέγχου Διαβατηρίων, ούτως ώστε σε περίπτωση εντοπισμού ατόμου που προσομοιάζει με τον εικονιζόμενο στη συνημμένη φωτογραφία να υπάρξει άμεση κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας της χώρας μας και άμεση ενημέρωση τόσο της Υπηρεσίας μας, όσο και της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας/Α.Ε.Α. και της Δ.Α.Ε.Ε.Β..

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις