Υλικά για 4-6 άτομα 500 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό 200 γραμμάρια γιαούρτι κανονικό 2 φακελάκια βανίλια 2 φακελάκια ζελατίνη 2 φλιτζάνια ζάχαρη 2 φλιτζάνια νερό ζεστό Μέλι και καρύδια για το σερβίρισμα Εκτέλεση Διαλύετε στο νερό τη ζελατίνη και την αφήνετε λίγο να κρυώσει. Στο μεταξύ, χτυπάτε στο μίξερ τη […]
Υλικά για 4-6 άτομα
500 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
200 γραμμάρια γιαούρτι κανονικό
2 φακελάκια βανίλια
2 φακελάκια ζελατίνη
2 φλιτζάνια ζάχαρη
2 φλιτζάνια νερό ζεστό
Μέλι και καρύδια για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Διαλύετε στο νερό τη ζελατίνη και την αφήνετε λίγο να κρυώσει. Στο μεταξύ, χτυπάτε στο μίξερ τη φρέσκια κρέμα μέχρι να γίνει σαντιγί.
Ανακατεύετε τη διαλυμένη ζελατίνη με τη ζάχαρη, τα γιαούρτια και τη βανίλια και έπειτα προσθέτετε και τη φρέσκια κρέμα και ανακατεύετε.
Βάζετε το μείγμα σε ένα πυρέξ και αφήνετε στο ψυγείο για αρκετές ώρες μέχρι να πήξει.
Βάζετε από πάνω το μέλι και τα ψιλοκομμένα καρύδια και σερβίρετε.