Υλικά για 2-4 άτομα 1 φλυτζάνι του καφέ καστανό ρύζι 50 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες 1 πιπεριά 5 ελιές 1 κρεμμύδι αλάτι πιπέρι παρμεζάνα Εκτέλεση Βάζετε νερό σε μια κατσαρόλα και το αφήνετε μέχρι να βράσει. Μόλις βράσει προσθέτετε το ρύζι, τα μανιτάρια και τις πιπεριές και αλατοπιπερώνετε. Όταν το ρύζι πιει τα υγρά […]
Υλικά για 2-4 άτομα
1 φλυτζάνι του καφέ καστανό ρύζι
50 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 πιπεριά
5 ελιές
1 κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
παρμεζάνα
Εκτέλεση
Βάζετε νερό σε μια κατσαρόλα και το αφήνετε μέχρι να βράσει.
Μόλις βράσει προσθέτετε το ρύζι, τα μανιτάρια και τις πιπεριές και αλατοπιπερώνετε.
Όταν το ρύζι πιει τα υγρά του, κόβετε τις ελιές σε ροδέλες και τις ανακατεύετε μέσα στο ρύζι.
Το ριζότο είναι έτοιμο, πασπαλίζετε με παρμεζάνα και σερβίρετε.