Μήπως ξεχάσατε να πάρετε ψωμί από το φούρνο και ξεμείνατε με μια ξερή φραντζόλα που σας έχει περισσέψει από τις προηγούμενες μέρες; Μη στεναχωριέστε, ξέρουμε το τέλειο κόλπο να μετατρέψετε το μπαγιάτικο ψωμί σε… φρέσκο, αμέσως! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τυλίξετε την ξερή φραντζόλα σε μια υγρή πετσέτα και να τη […]
Μήπως ξεχάσατε να πάρετε ψωμί από το φούρνο και ξεμείνατε με μια ξερή φραντζόλα που σας έχει περισσέψει από τις προηγούμενες μέρες;
Μη στεναχωριέστε, ξέρουμε το τέλειο κόλπο να μετατρέψετε το μπαγιάτικο ψωμί σε… φρέσκο, αμέσως!
Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τυλίξετε την ξερή φραντζόλα σε μια υγρή πετσέτα και να τη βάλετε στο φούρνο, στους 120 βαθμούς, για μόλις 10 λεπτά.
Το ψωμί θα ξαναπάρει την υγρασία που χρειάζεται για να μαλακώσει και θα επανέλθει ξανά στην αρχική του κατάσταση. Θα είναι φρέσκο, ζεστό και τραγανό, σαν να το αγοράσατε μόλις!