Η Papa John’s, μία από τις καλύτερες αλυσίδες εστιατορίων πίτσα στις ΗΠΑ., αποκάλυψε το μυστικό που κάνει ακαταμάχητη την πίτσα της. Με μότο “Better Ingredients. Better Pizza.” δηλαδή “Καλύτερα συστατικά. Καλύτερη πίτσα.” η Papa John αποφάσισε να κινηθεί διαφορετικά από τους ανταγωνιστές της. Όπως υποστήριξε ο ιδρυτής και CEO John Schnatter με συνέντευξή του στον […]
Η Papa John’s, μία από τις καλύτερες αλυσίδες εστιατορίων πίτσα στις ΗΠΑ., αποκάλυψε το μυστικό που κάνει ακαταμάχητη την πίτσα της.
Με μότο “Better Ingredients. Better Pizza.” δηλαδή “Καλύτερα συστατικά. Καλύτερη πίτσα.” η Papa John αποφάσισε να κινηθεί διαφορετικά από τους ανταγωνιστές της. Όπως υποστήριξε ο ιδρυτής και CEO John Schnatter με συνέντευξή του στον Business Insider, η επιτυχία της Papa John’s, από το 1985 που ξεκίνησε την λειτουργία της, ήταν ακριβώς αυτός. Δηλαδή τα καλά προϊόντα της.
Έτσι, μία από τις πιο αλλαγές που έκανε ο Schnatter ήταν στον τρόπο παρασκευής του λουκάνικου που χρησιμοποιούσε. Από τι γίνονταν; Από “πρόσωπο αγελάδας”.
Είναι κοινό μυστικό ότι τα λουκάνικα φτιάχνονται από κρέατα του κεφαλιού γουρουνιών και αγελάδων, από αυτιά και μάγουλα ενώ πολλοί προσθέτουν και κοτόπουλο. Όμως η Papa John’s ήθελε κάτι καλύτερο για τους πελάτες της έτσι χρησιμοποιεί μόνο το κρέας από το πρόσωπο των ζώων.
“Θέλω να μπορώ να τρώω και εγώ και τα παιδιά μου“, αναφέρει ο Schnatter.
Εκείνοι μπορούν, εμείς δεν ξέρουμε…