Κρήτη: “Το μωρό ήταν στο λάθος σημείο τη λάθος ώρα”, λέει η αδερφή της μητέρας

ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: “Το μωρό ήταν στο λάθος σημείο τη λάθος ώρα”, λέει η αδερφή της μητέρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η υπόθεση του πατέρα στην Κρήτη που φέρεται να κακοποίησε βάναυσα το 6 μηνών παιδί του ύστερα από έναν καβγά με την σύζυγο του, στέλνοντας το στον θάνατο. Η αδερφή της 32χρονης μητέρας, μίλησε στο protothema.gr και υποστήριξε πως «ήταν ατύχημα, το μωρό ήταν σε λάθος σημείο, την λάθος στιγμή». «Είχανε μία […]

20.01.2017 | 09:57

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η υπόθεση του πατέρα στην Κρήτη που φέρεται να κακοποίησε βάναυσα το 6 μηνών παιδί του ύστερα από έναν καβγά με την σύζυγο του, στέλνοντας το στον θάνατο.

Η αδερφή της 32χρονης μητέρας, μίλησε στο protothema.gr και υποστήριξε πως «ήταν ατύχημα, το μωρό ήταν σε λάθος σημείο, την λάθος στιγμή».

«Είχανε μία παραμυθένια ζωή που κάθε ζευγάρι θα επιθυμούσε. Μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε καν η διαφωνία, είχανε ένα τρόπο και τα λύνανε. Έτυχε τώρα ο άνθρωπος ήπιε, δεν πίνει ποτέ του η αλήθεια είναι, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος είναι οικογενειάρχης, είναι εργατικός. Δουλεύει για το παιδί του, για την γυναίκα του. Ώσπου κάτι έγινε χθες, ήπιε, δεν ξέρω γιατί ήπιε και ξεκίνησαν από ένα τίποτα. Δεν υπήρχε λόγος να τσακωθούν, δεν υπήρχε κάτι. Έτυχε το μωρό ήταν σε λάθος θέση, τη λάθος στιγμή», είπε η θεία του αδικοχαμένου βρέφους για το τραγικό συμβάν.

Όσο για τον 52χρονο γαμπρό της αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, καθώς ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και θανατηφόρο σωματική βλάβη.

«Το θέμα είναι ότι ο πατέρας δεν το ήθελε, εννοείται ότι δεν το ήθελε. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε πάντα να κάνει ένα παιδί. Δεν μπορούσε για κάποιο λόγο. Είναι δυνατόν κάποιος να επιθυμεί ένα μωρό τόσο πολύ και ξαφνικά να κάνει κάτι τόσο απάνθρωπο. Δεν το ήθελε, ήταν ατύχημα»

Όπως τονίζει, οι γονείς είναι σε τραγική κατάσταση, ενώ η αδερφή της βρίσκεται στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ μέχρι να παραλάβει το άψυχο κορμί του παιδιού της: «Με την αδερφή μου ήμουν όλη μέρα. Και με τον Νίκο έχω μιλήσει και αυτός είναι ψυχολογικά σε κακή κατάσταση και δεν ξέρω και πόσο θα το αντέξει αυτό».

Οι δυο τους πάντως, όπως όλα δείχνουν κι από αναρτήσεις στο Facebook, ζούσαν μια ήρεμη και χαρούμενη στιγμή, ενώ ο ερχομός του παιδιού είχε γεμίσει με ευτυχία το σπίτι τους.

Ο 52χρονος που εργαζόταν στο δήμο Σητείας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Νεαπόλεως, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αφού συνελήφθη στο ΠΑΓΝΗ όταν το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή. Ζήτησε προθεσμία από τον ανακριτή και θα δώσει την Δευτέρα την απολογία του.

 

Exit mobile version