Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απίστευτη ειρωνία Τραμπ για Pussyhats: “Νόμιζα πως μόλις είχαμε εκλογές”
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη ειρωνία Τραμπ για Pussyhats: “Νόμιζα πως μόλις είχαμε εκλογές”

Άρχισε να τουιτάρει πάλι ο Ντόναλντ Τραμπ, σχολιάζοντας φυσικά όσα γράφει ο Τύπος για το πλήθος που συγκεντρώθηκε στην ορκωμοσία του, που ήταν πολύ λιγότερο από την αντίστοιχη τελετή του Μπαράκ Ομπάμα. Δεν θα παρέλειπε φυσικά να απαντήσει και στις Pussyhats που κατέκλυσαν τους δρόμους της Αμερικής, διαδηλώνοντας κατά της προεδρίας Τραμπ. Με την ειρωνεία […]

Republican presidential nominee Donald Trump listens to Democratic presidential nominee Hillary Clinton during the presidential debate at Hofstra University in Hempstead, N.Y., Monday, Sept. 26, 2016. (AP Photo/Patrick Semansky)

Άρχισε να τουιτάρει πάλι ο Ντόναλντ Τραμπ, σχολιάζοντας φυσικά όσα γράφει ο Τύπος για το πλήθος που συγκεντρώθηκε στην ορκωμοσία του, που ήταν πολύ λιγότερο από την αντίστοιχη τελετή του Μπαράκ Ομπάμα.

Δεν θα παρέλειπε φυσικά να απαντήσει και στις Pussyhats που κατέκλυσαν τους δρόμους της Αμερικής, διαδηλώνοντας κατά της προεδρίας Τραμπ.

Με την ειρωνεία που τον διακρίνει σε τέτοιες περιστάσεις, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε για τις διαδηλώσεις: “Είδαμε τις χθεσινές διαδηλώσεις αλλά είχαμε την εντύπωση πως μόλις είχαμε εκλογές. Γιατί δεν ψήφισαν αυτοί οι άνθρωποι; Οι πληγωμένες διασημότητες το φέρουν βαρέως“.

tra1

Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πήρε θέση με άλλο tweet και για τον κόσμο που παρευρέθηκε στην ορκωμοσία του:

Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος έγραψε ότι την τελετή παρακολούθησαν 11 εκατ. άνθρωποι περισσότεροι από την αντίστοιχη τελετή του 2013 όπου ορκιζόταν ο Ομπάμα, για δεύτερη φορά.

tra2

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις