Παπαδημητρίου : Δεν γνωρίζω για την ύπαρξη μισθών των 200 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαδημητρίου : Δεν γνωρίζω για την ύπαρξη μισθών των 200 ευρώ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ο υπουργός Οικονομίας κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου  σε σημερινή του δήλωση σημείωσε πως δεν γνωρίζει για μισθούς της τάξης των 200 ευρώ, κάτι που όπως δήλωσε δεν τεκμηριώνεται, αλλά γνωρίζει πως η ανεργία έχει αρχίσει να μειώνεται και πως έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Επιπρόσθετα σημείωσε σε πλήρη αντίθεση με τις χθεσινές του δηλώσεις […]

23.01.2017 | 09:41

Ο υπουργός Οικονομίας κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου  σε σημερινή του δήλωση σημείωσε πως δεν γνωρίζει για μισθούς της τάξης των 200 ευρώ, κάτι που όπως δήλωσε δεν τεκμηριώνεται, αλλά γνωρίζει πως η ανεργία έχει αρχίσει να μειώνεται και πως έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Επιπρόσθετα σημείωσε σε πλήρη αντίθεση με τις χθεσινές του δηλώσεις στα Τρίκαλα, πως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να ψηφίζει νέα μέτρα για το 2019 ενώ ταυτόχρονα επεσήμανε πως δεν υφίσταται ζήτημα μείωσης του αφορολόγητου. Εξάλλου σε σημερινή του παρουσία στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 τόνισε αναφορικά με τις δηλώσεις του για το αφορολόγητο  “αυτό που βγήκε δεν ήταν αυτό που ήθελε να βγει, δεν χρησιμοποίησα σωστές εκφράσεις”.

Επιπρόσθετα σημείωσε πως βασικό μέλημα της κυβέρνησης είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς και σταθερού δημοσιονομικού περιβάλλοντος, ώστε να μειωθεί η φορολογία δήλωσε ο κ. Παπαδημητρίου.

Exit mobile version