Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θεσσαλονίκη: Τους νοίκιασε το σπίτι και του το άφησαν σε μαύρα χάλια (photo)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Τους νοίκιασε το σπίτι και του το άφησαν σε μαύρα χάλια (photo)

Ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ ο Γιάννης Μ., όταν είδε το σπίτι του σε άθλια κατάσταση! Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, που το είχε νοικιάσει σε ένα ζευγάρι πριν τρεις μήνες, το διαμέρισμα ήταν γεμάτο βρώμικα ρούχα, σκουπίδια και πεταμένα πράγματα σε κάθε γωνιά. Οι δυο ενοικιαστές, δεν είχαν βγάλει ούτε μία […]

22220000_548_355

Ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ ο Γιάννης Μ., όταν είδε το σπίτι του σε άθλια κατάσταση!

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, που το είχε νοικιάσει σε ένα ζευγάρι πριν τρεις μήνες, το διαμέρισμα ήταν γεμάτο βρώμικα ρούχα, σκουπίδια και πεταμένα πράγματα σε κάθε γωνιά. Οι δυο ενοικιαστές, δεν είχαν βγάλει ούτε μία φορά στο τρίμηνο τα σκουπίδια τους, και η μυρωδιά ήταν ανυπόφορη.

«Ακόμα και στην τουαλέτα υπήρχαν σκουπίδια 3 μηνών», λέει ο Γιάννης Μ., τονίζοντας ωστόσο πως τα σημάδια υπήρχαν, αλλά δεν είχε δώσει την απαραίτητη σημασία.

Το ζευγάρι δεν εκπλήρωνε τις οικονομικές του υποχρεώσεις και κάθε φορά που δεχόταν πιέσεις από τον ιδιοκτήτη, δεν του επέτρεπε ποτέ να μπει στο διαμέρισμα.

22220000

Στη συνέχεια, και μετά από πολλά προβλήματα που προέκυψαν, ο Γιάννης Μ., τους ζήτησε να φύγουν και ακολούθησε το ισχυρό σοκ.

Ο ιδιοκτήτης έκανε την καταγγελία για να προστατέψει τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Πρόκειται για ζευγάρι Ελλήνων ηλικίας 45-50 ετών από την Σίνδο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις