Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εύκολη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ (Video)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εύκολη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ (Video)

Ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας νίκησε με 4-1. Ο δικέφαλος του Βορρά με δύο νίκες, πήρε με άνεση το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Γκολ στο ντεμπούτο του ο Πρίγιοβιτς. Το ματς Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 42′ με τον Δεληγιαννίδη, ο […]

paok

Ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας νίκησε με 4-1. Ο δικέφαλος του Βορρά με δύο νίκες, πήρε με άνεση το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Γκολ στο ντεμπούτο του ο Πρίγιοβιτς.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 42′ με τον Δεληγιαννίδη, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0, όταν ο Σάκχοφ έκλεψε την μπάλα και έδωσε την ασίστ στον Μπίσεσβαρ που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από κόρνερ του Περέιρα ο Κυριακίδης απομάκρυνε, η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι κι από κοντά ο Σάκχοφ έκανε το 3-0.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε, όταν ο Πρίγιοβιτς στο 78ο λεπτό ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Το γκολ της τιμής πέτυχε ο Παναιτωλικός στις καθυστερήσεις με τον Μάρκος Πάουλο.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Μπρκιτς, Βαρέλα, Μαλεζάς, Δεληγιανίδης, Κίτσιου, Κάνιας, Σάκχοφ (55′ Χαρίσης), Μυστακίδης, Μπίσεσβαρ (63′ Πρίγιοβιτς), Περέιρα, Κουλούρης (71′ Πέλκας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Τσοκάνης (69′ Ρότσα), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρομάνος, Μουνιός (62′ Λόπες), Πάολο, Φάρλεϊ (76′ Βασιλούδης), Κλέσιο.

Δείτε τα γκολ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις