Πολιτικά τάκλιν

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολιτικά τάκλιν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

  του Γιάννη Ντσούνου      Βγήκε το πρόγραμμα Βγήκε το πρόγραμμα των επισκέψεων των υπουργών στην επαρχία για τον «εορτασμό» των δύο χρόνων στην διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σαν περιοδεία μουσικού συγκροτήματος που έβγαλε καινούριο δίσκο θα περιδιαβαίνουν οι υπουργοί τις πόλεις της επαρχίας το τριήμερο 27-30 Ιανουαρίου. Και έπεται και συνέχεια …. […]

26.01.2017 | 11:55

 

του Γιάννη Ντσούνου 

 

 

Βγήκε το πρόγραμμα

Βγήκε το πρόγραμμα των επισκέψεων των υπουργών στην επαρχία για τον «εορτασμό» των δύο χρόνων στην διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σαν περιοδεία μουσικού συγκροτήματος που έβγαλε καινούριο δίσκο θα περιδιαβαίνουν οι υπουργοί τις πόλεις της επαρχίας το τριήμερο 27-30 Ιανουαρίου. Και έπεται και συνέχεια ….

 

Η λύπη της ζωής

Λυπάμαι και θυμώνω που εξαπατήθηκα μαζί με εσάς, δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τα δύο χρόνια διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ναι αλλά με την λύπη και τον θυμό τί κερδίζουμε; Τίποτα απολύτως.

 

Σαν τον Ομπάμα

Μία καινοτομία εφάρμοσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη, μιλώντας στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.
Ο πρόεδρος του κόμματος, για πρώτη φορά, δεν διάβαζε την ομιλία του από χαρτιά, αλλά χρησιμοποίησε «τηλε-υποβολέα», ή όπως είναι πιο γνωστό στην Ελλάδα «autocue». Πρόκειται για ένα σύστημα με δύο «τζαμάκια», που ήταν τοποθετημένα δεξιά και αριστερά από το βήμα στο οποίο ανέβηκε για να μιλήσει, όπου προβάλλονταν η ομιλία του.

Σας θυμίζει κάτι; Τον Ομπάμα μήπως; Δίκιο έχετε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε εφαρμόσει πρώτος αυτήν την τακτική στις ομιλίες του.

 

Προχωράει ο διάλογος

Φαίνεται ότι ο διάλογος του κ. Τόσκα με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων έχει θετικό πρόσημο αφού τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν έχει καεί κανένα τρόλεϊ στην Πατησίων. Αλλά στου Ζωγράφου μέλη των «συλογικοτήτων» έσπασαν τα ακυρωτικά σε δύο λεωφορεία. Ε μάλλον εκεί στου Ζωγράφου δεν πάει καλά ο διάλογος …

 

 

 

Exit mobile version