Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οι Τούρκοι μιλούν για νέα “εμπλοκή” στα Ίμια! Anadolu: «Διώξαμε Ελληνικό σκάφος από την περιοχή» (Video)
ΕΛΛΑΔΑ

Οι Τούρκοι μιλούν για νέα “εμπλοκή” στα Ίμια! Anadolu: «Διώξαμε Ελληνικό σκάφος από την περιοχή» (Video)

Οι Τούρκοι μεθοδευμένα προκαλούν συνεχώς εντάσεις. Σύμφωνα με το τούρκικο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, το μεσημέρι υπήρξε νέο θερμό επεισόδιο στα Ίμια. Όπως ανέφερε νωρίτερα το Anadolu, σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής σταμάτησε σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής και του ζήτησε να αποχωρήσει από την περιοχή. Η «εμπλοκή» διήρκησε περί τα δέκα λεπτά ωστόσο, όπως μετέδωσε και […]

cnn2

Οι Τούρκοι μεθοδευμένα προκαλούν συνεχώς εντάσεις. Σύμφωνα με το τούρκικο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, το μεσημέρι υπήρξε νέο θερμό επεισόδιο στα Ίμια.

Όπως ανέφερε νωρίτερα το Anadolu, σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής σταμάτησε σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής και του ζήτησε να αποχωρήσει από την περιοχή. Η «εμπλοκή» διήρκησε περί τα δέκα λεπτά ωστόσο, όπως μετέδωσε και ο ΑΝΤ-1 τελικώς αποχώρησαν τα τουρκικά σκάφη προς την Αλικαρνασό.

Διαψεύδει το Ελληνικό Πεντάγωνο

Σχετική εικόνα

Πηγές, του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι υπήρξε οποιοδήποτε νέο επεισόδιο, ενώ τονίζουν δε ότι στην περιοχή βρίσκεται η κανονιοφόρος «Νικηφόρος», η οποία δεν έχει καταγράψει καμία τέτοια δραστηριότητα.

Μάλιστα,το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας  ανέβασε το απόγευμα της Δευτέρας στον λογαριασμό του στο Youtube (TSK), το ακόλουθο βίντεο με τίτλο: «Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις -Τεταμένες στιγμές στα Ίμια»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις