Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοβαρό τροχαίο με μαθητές στην Ξάνθη: Σε κρίσιμη κατάσταση μια 14χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με μαθητές στην Ξάνθη: Σε κρίσιμη κατάσταση μια 14χρονη

Παρά τρίχα γλίτωσαν οι μαθητές από τα χειρότερα, όταν λεωφορείο έπεσε πάνω τους και έσπειρε τον τρόμο. Μια 14χρονη μαθήτρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Κοτύλη του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη. Το λεωφορείο ήταν σταματημένο και ο οδηγός είχε κατέβει να δώσει τις εφημερίδες στο περίπτερο του […]

ImageHandler3JV9NCEZ

Παρά τρίχα γλίτωσαν οι μαθητές από τα χειρότερα, όταν λεωφορείο έπεσε πάνω τους και έσπειρε τον τρόμο. Μια 14χρονη μαθήτρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Κοτύλη του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη.

Το λεωφορείο ήταν σταματημένο και ο οδηγός είχε κατέβει να δώσει τις εφημερίδες στο περίπτερο του χωριού. Όμως το χειρόφρενο δεν λειτούργησε και το όχημα έφυγε στην κατηφόρα με την όπισθεν, πέφτοντας πάνω στα παιδιά που περίμεναν το σχολικό.

Η άτυχη 14χρονη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μαθήτρια  φέρει κάταγμα στην κλείδα και αιμορραγία, έχει σκιστεί το άνω χείλος της και έχουν σπάσει δόντια. Ένα αιμάτωμα που είδαν οι γιατροί στον εγκέφαλο του κοριτσιού, θα διαπιστωθεί αν είναι επικίνδυνο μετά την αξονική τομογραφία.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση για να καταλήξουν στα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις