Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Στη “γωνία” ο Τραμπ και από την αγαπημένη του Ιβάνκα: “Φρένο” σε νόμο κατά των gay
ΚΟΣΜΟΣ

Στη “γωνία” ο Τραμπ και από την αγαπημένη του Ιβάνκα: “Φρένο” σε νόμο κατά των gay

Όλους απέναντι τους έχει ο Ντόναλντ Τραμπ, όμως η διαφωνία του με την «πριγκίπισσα» του ίσως να είναι από τα πιο ισχυρά χτυπήματα. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σκόπευε αμέσως μετά το διάταγμα για τους μουσουλμάνους μετανάστες, να «περάσει» νέο νόμο με τον οποίο εμποδίζει άτομα της κοινότητας LGBT, στην οποία ανήκουν λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και […]

ivanka527Όλους απέναντι τους έχει ο Ντόναλντ Τραμπ, όμως η διαφωνία του με την «πριγκίπισσα» του ίσως να είναι από τα πιο ισχυρά χτυπήματα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σκόπευε αμέσως μετά το διάταγμα για τους μουσουλμάνους μετανάστες, να «περάσει» νέο νόμο με τον οποίο εμποδίζει άτομα της κοινότητας LGBT, στην οποία ανήκουν λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και διαφυλικά άτομα, να απολαμβάνουν και πολλά δικαιώματα.

Πολύ στενός κύκλος της Ιβάνκα, υποστηρίζει πως μαζί με τον σύζυγο της Τζάρεντ Κάσνερ, που στο παρελθόν έχουν σταθεί στο πλευρό της LGBT κοινότητας, σταμάτησαν τον Ντόναλντ Τραμπ και δεν επέτρεψαν να θιχτούν τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων.

Η LGBT κοινότητα είχε αρκετά δικαιώματα στον εργασιακό χώρο και όχι μόνο, χάρη στην πολιτική του Μπαράκ Ομπάμα που είχε υποστηρίξει φανατικά σχεδόν το δικαίωμα τους στην κοινωνία.

Ο Τραμπ ήταν έτοιμος με νέο νόμο να θέσει περιορισμούς σε αυτά τα άτομα, αλλά και στις γυναίκες σε σχέση με τα δικαιώματά τους στην ισότητα μέσα στον γάμο, στην άμβλωση και στην αντισύλληψη.

Mandatory Credit: Photo by Stephen Lovekin/REX/Shutterstock (5669122sq) Jared Kushner and Ivanka Trump The Metropolitan Museum of Art's COSTUME INSTITUTE Benefit Celebrating the Opening of Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, NYC, New York, America - 02 May 2016

Με ανακοίνωση του ο Λευκός Οίκος, τονίζει πως θα ισχύσει το διάταγμα του Ομπάμα που προστάτευε τους ομοφυλόφιλους.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ θα διατηρήσει την προστασία που είχε θεσμοθετήσει ο Μπαράκ Ομπάμα για τα μέλη της LGBT κοινότητας και ο κύριος Τραμπ συνεχίζει να σέβεται και να υποστηρίζει την LGBT κοινότητα».

Ενώ στενός συνεργάτης της Ιβάνκα και του συζύγου της, είπε στο Politico: «Υπάρχουν μέλη στην οικογένεια Τραμπ που έχουν κάποιες απόψεις για το θέμα. Αυτός είναι ουσιαστικά ο λόγος για τον οποίο πάρθηκε αυτή η απόφαση, να συνεχιστεί η προστατευτική νομοθεσία Ομπάμα».
 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις