Σοκ! Ο Τζορτζ Μάικλ παραμένει … άθαφτος!

LIFESTYLE

Σοκ! Ο Τζορτζ Μάικλ παραμένει … άθαφτος!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ένας μήνας έχει περάσει από το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ και ακόμη δεν έχει γίνει η κηδεία του. Η σορός του διάσημου τραγουδιστή παραμένει στο νεκροτομείο καθώς ο  ιατροδικαστής  δεν δίνει  την άδεια ταφής, πριν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του, τον Μάικλ Λίπμαν, ο σταρ πιθανότατα υπέστη καρδιακή προσβολή αλλά η […]

06.02.2017 | 22:50

Ένας μήνας έχει περάσει από το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ και ακόμη δεν έχει γίνει η κηδεία του.

Η σορός του διάσημου τραγουδιστή παραμένει στο νεκροτομείο καθώς ο  ιατροδικαστής  δεν δίνει  την άδεια ταφής, πριν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του, τον Μάικλ Λίπμαν, ο σταρ πιθανότατα υπέστη καρδιακή προσβολή αλλά η νεκροψία δεν κατάφερε να βρει από τι πέθανε τελικά ο Τζορτζ Μάικλ.

Οι νέες τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να  δώσουν απαντήσεις  το αν ο θάνατός του  οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, αλκοόλ, φαρμάκων ή άλλων χημικών ουσιών. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, ο σταρ παραμένει άθαφτος ενώ, η οικογένεια του τραγουδιστή μπορεί να χρειαστεί να περιμένει μέχρι τις αρχές  Μαρτίου για να παραλάβει τη σορό και να κάνει την κηδεία.

 

 

Exit mobile version