Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

18

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κοτζιάς: “Στείλαμε 43 ΜΚΟ στον Εισαγγελέα- Βρέθηκαν χρήματα σε τράπεζα εξωτερικού”
ΕΛΛΑΔΑ

Κοτζιάς: “Στείλαμε 43 ΜΚΟ στον Εισαγγελέα- Βρέθηκαν χρήματα σε τράπεζα εξωτερικού”

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν 43 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Σύμφωνα με τον ίδιο, χρήματα που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένο σκοπό, βρέθηκαν σε τράπεζα της κεντρικής Αμερικής. Την αποκάλυψη για την μία ΜΚΟ που δεν επένδυσε τα χρήματα ως όφειλε, την έκανε ο κ. Κοτζιάς χθες, κατά τη […]

kotzias.14.11.708

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν 43 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, χρήματα που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένο σκοπό, βρέθηκαν σε τράπεζα της κεντρικής Αμερικής.

Την αποκάλυψη για την μία ΜΚΟ που δεν επένδυσε τα χρήματα ως όφειλε, την έκανε ο κ. Κοτζιάς χθες, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου για την τροποποίηση του Κώδικα του Οργανισμού του υπουργείου Εξωτερικών.

Ανοίγοντας το θέμα των ΜΚΟ, ο υπουργός είπε πως 43 υποθέσεις διαφορετικών οργανώσεων που είναι ύποπτες, έχουν σταλεί στον εισαγγελέα.

«Εμείς παίρνουμε λεφτά πίσω. Σε νησί της Κεντρικής Αμερικής, λεφτά που υποτίθεται ήταν για έργα αναπτυξιακά, ήταν σε τράπεζα τοκισμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτζιάς.

Σύντομα, θα προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου στην οποία θα δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις