Ασταμάτητος και στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ! (Video)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ασταμάτητος και στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ! (Video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Ο ΠΑΟΚ  συνεχίζει ακάθεκτος το νικηφόρο σερί του, νικώντας με 2-1 την Ξάνθη στα Πηγάδια και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το ματς Στο 20ο λεπτό ο Μυστακίδης άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια οι δύο ομάδες έριξαν ρυθμούς και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου […]

09.02.2017 | 22:20

Ο ΠΑΟΚ  συνεχίζει ακάθεκτος το νικηφόρο σερί του, νικώντας με 2-1 την Ξάνθη στα Πηγάδια και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς

Στο 20ο λεπτό ο Μυστακίδης άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια οι δύο ομάδες έριξαν ρυθμούς και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Ξάνθη έφερε το ματς στα ίσα στο 52’ με τον Λάζιτς να είναι ο σκόρερ έπειτα από μία έξοχη συνεργασία των παικτών της ομάδας του Λουτσέσκου, με τη μπάλα να περνάει πριν φτάσει στα πόδια του Σέρβου από τους Βασιλακάκη, Γιουνές και Πιτσέλι που ήταν ο παίκτης που έβγαλε την ασίστ στον σκόρερ.

Στο 63ο λεπτό ο Πρίγιοβιτς έδωσε καιπάλι προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, όταν πρώτα έστρωσε με το στήθος τη μπάλα στον εαυτό του και με δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 70′ ο Ενρίκε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης (82′ Σολτάνι), Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Λάζιτς (87′ Μεχία), Καμαρά (71′ Τριάδης), Σιλά, Πιτσέλι.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κάνιας (λ. τρ. 31΄Κάτσε), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (71′ Κίτσιου), Ενρίκε, Μυστακίδης, Κουλούρης (59’ Πρίγιοβιτς).

Δείτε τα γκολ

Exit mobile version