Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Πέντε χρόνια δυο Γεωργιανοί αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πέντε χρόνια δυο Γεωργιανοί αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές

Του Πέτρου Καρσιώτη Μόλις οι ιδιοκτήτες έβγαιναν, εκείνοι… έμπαιναν από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες! Πέντε χρόνια τώρα, δύο Γεωργιανοί, με τα διαρρηκτικά εργαλεία στο χέρι, περίμεναν τα πρωινά, να αποχωρήσουν ιδιοκτήτες από τα σπίτια τους για τη δουλειά τους. Από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες, τρύπωναν στα διαμερίσματα και αφαιρούσαν κοσμήματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, μετρητά και άλλα αντικείμενα αξίας. […]

listeia

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μόλις οι ιδιοκτήτες έβγαιναν, εκείνοι… έμπαιναν από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες!

Πέντε χρόνια τώρα, δύο Γεωργιανοί, με τα διαρρηκτικά εργαλεία στο χέρι, περίμεναν τα πρωινά, να αποχωρήσουν ιδιοκτήτες από τα σπίτια τους για τη δουλειά τους.

Από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες, τρύπωναν στα διαμερίσματα και αφαιρούσαν κοσμήματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, μετρητά και άλλα αντικείμενα αξίας.

Τα κλοπιμαία, τα διοχέτευαν στη λεγόμενη μαύρη αγορά, αποκομίζοντας επί πλέον χρήματα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος εγκλημάτων της Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποίησαν εδώ και ημέρες τον έναν από τους δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 34 χρόνων.

Με ένταλμα που εκδόθηκε από τον ανακριτή, του πέρασαν χειροπέδες στην περιοχή των Αμπελοκήπων, ενώ αναζητούν τον 33χρονο, επίσης γεωργιανό συνεργό του.

Σε βάρος και των δύο, έχει  σχηματισθεί ποινική δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δεκατέσσερις 14 κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ η έρευνα συνεχίζεται γιατί πιστεύεται ότι εμπλέκονται σε πολλές περισσότερες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις