Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ανατριχίλα: Γιατροί έβγαλαν από το κρανίο της… κατσαρίδα! Ζωντανή! (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχίλα: Γιατροί έβγαλαν από το κρανίο της… κατσαρίδα! Ζωντανή! (video)

Πρόκειται για την πιο ανατριχιαστική είδηση που διαβάσαμε. Μια γυναίκα στην Ινδία που υπέφερε από αφόρητους πονοκεφάλους και δύσπνοια, ενώ αισθανόταν κάτι να κινείται στο κεφάλι της, πήγαινε από κλινική σε κλινική μέχρι να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της. Κανείς δεν μπορούσε να δει τι συμβαίνει, μέχρι που ο ωτορινολαρυγγολόγος δρ Μ.Ν.Σανκάρ του Ιατρικού Κολλεγίου Στάνλεϊ […]

ImageHandler

Πρόκειται για την πιο ανατριχιαστική είδηση που διαβάσαμε. Μια γυναίκα στην Ινδία που υπέφερε από αφόρητους πονοκεφάλους και δύσπνοια, ενώ αισθανόταν κάτι να κινείται στο κεφάλι της, πήγαινε από κλινική σε κλινική μέχρι να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της.

Κανείς δεν μπορούσε να δει τι συμβαίνει, μέχρι που ο ωτορινολαρυγγολόγος δρ Μ.Ν.Σανκάρ του Ιατρικού Κολλεγίου Στάνλεϊ της πόλης Τσενάι, έκπληκτος διαπίστωσε πως μια.. κατσαρίδα, είχε τρυπώσει στη μύτη της και είχε φτάσει στο κρανίο, χωρίς ωστόσο να εξακριβώσει το χρονικό διάστημα που «κατοικούσε» το έντομο εκεί.

«Δεν μπορούσα να εξηγήσω αυτό που ένιωθα, αλλά ήμουν σίγουρη ότι ήταν κάποιο έντομο», δήλωσε στην ινδική «New Indian Express» η άτυχη γυναίκα.

Οι γιατροί αρχικά είδαν το έντομο με ενδοσκόπιο και στη συνέχεια με μικρές λαβίδες και ένα μηχάνημα αναρρόφησης την έβγαλαν ολοζώντανη!

Αν η 42χρονη δεν είχε δώσει σημασία, η κατσαρίδα θα πέθαινε κάποια στιγμή, προκαλώντας μόλυνση στη γυναίκα.

Το ανατριχιαστικό video δόθηκε στη δημοσιότητα:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις