Έρευνα: Ανεβασμένο σεξουαλικό ηθικό οι 40αρες, ανασφάλειες οι 20αρες

PLUS

Έρευνα: Ανεβασμένο σεξουαλικό ηθικό οι 40αρες, ανασφάλειες οι 20αρες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αν μέχρι τώρα θεωρούσατε πως η νιότη έχει και την περισσότερη αυτοπεποίθηση, κάνετε μεγάλο λάθος. Μια έρευνα αποδεικνύει, πως το ηθικό των γυναικών ανεβαίνει όσο ανεβαίνει η ηλικία, με τις νέες κοπέλες να βασανίζονται από ανασφάλειες. Η έρευνα έγινε από την εταιρεία λιανικής πώλησης ένδυσης με όνομα JD Williams ,από τη Μεγάλη Βρετανία, και εστίασε […]

10.02.2017 | 16:27

Αν μέχρι τώρα θεωρούσατε πως η νιότη έχει και την περισσότερη αυτοπεποίθηση, κάνετε μεγάλο λάθος. Μια έρευνα αποδεικνύει, πως το ηθικό των γυναικών ανεβαίνει όσο ανεβαίνει η ηλικία, με τις νέες κοπέλες να βασανίζονται από ανασφάλειες.

Η έρευνα έγινε από την εταιρεία λιανικής πώλησης ένδυσης με όνομα JD Williams ,από τη Μεγάλη Βρετανία, και εστίασε στον τρόπο που οι γυναίκες άνω των 40 αντιμετωπίζουν το σεξ και την ερωτική ζωή γενικότερα.

Διαπιστώθηκε πως οι γυναίκες που είχαν περάσει την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους, νιώθουν πολύ πιο απελευθερωμένες στο σεξ και δεν διστάζουν να «μπουν» σε διάφορους σεξουαλικούς ρόλους.

Οι τέσσερις στις δέκα, νιώθουν μεγαλύτερη άνεση να βγουν ερωτικό ραντεβού, συγκριτικά με την αμηχανία που ένιωθαν όταν ήταν 20 ετών.

Οι δύο στις δέκα μάλιστα, είναι πολύ ποιο πρόθυμες από όταν ήταν πιο μικρές, να παραδοθούν στο σεξ μιας νύχτας.

Βέβαια αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία, είναι η άρνηση των γυναικών ηλικίας 40 πλας, να δεχτούν πως οι κόρες τους θα έκαναν το ίδιο.

Μία στις πέντε παραδέχτηκε πως δεν θα ήθελε ούτε να ακούσει πως η κόρη της θα είχε παρόμοια σεξουαλική ζωή με εκείνη. Όσο για τις νεότερες κοπέλες, δεν αφήνουν ελεύθερη τη φαντασία τους στο σεξ, ούτε μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ερωτικές σχέσεις με την ίδια ωριμότητα.

Αυτό πιθανόν να οφείλεται στην παρορμητικότητα των νέων γυναικών, κάτι που μεγαλώνοντας περνά.

 

 

 

Exit mobile version