Χονγκ Κονγκ: Πυρομανής έβαλε φωτιά σε βαγόνι- Τουλάχιστον 18 τραυματίες (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Χονγκ Κονγκ: Πυρομανής έβαλε φωτιά σε βαγόνι- Τουλάχιστον 18 τραυματίες (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένας άντρας έβαλε φωτιά σε βαγόνι του μετρό στο Χονγκ Κονγκ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 18 άνθρωποι. Η πυρκαγιά έφτασε στα ρούχα των επιβατών με αποτέλεσμα να επικρατεί πανικός και άνθρωποι να τρέχουν πανικόβλητοι στην αποβάθρα Τσιμ Σα Τσούι. Η φωτιά οφείλεται σε ενέργεια πυρομανή, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τις Αρχές, που όπως […]

11.02.2017 | 12:28

Ένας άντρας έβαλε φωτιά σε βαγόνι του μετρό στο Χονγκ Κονγκ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 18 άνθρωποι.

Η πυρκαγιά έφτασε στα ρούχα των επιβατών με αποτέλεσμα να επικρατεί πανικός και άνθρωποι να τρέχουν πανικόβλητοι στην αποβάθρα Τσιμ Σα Τσούι.

Η φωτιά οφείλεται σε ενέργεια πυρομανή, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τις Αρχές, που όπως ανακοίνωσαν βρήκαν στο σημείο ίχνη επιταχυντικού υγρού.

«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας και τις μαρτυρίες των τραυματιών, πιστεύουμε ότι ένας άνδρας έβαλε φωτιά χρησιμοποιώντας κάποιο καύσιμο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Γιάου Τσι-ον σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής.

Οι Αρχές έχουν συλλάβει τον άντρα, που δεν έχει σχέση με τρομοκρατία, ενώ πληροφορίες τον θέλουν βαριά τραυματισμένο.

Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει τι συμβαίνει με τον δράστη, ωστόσο τρεις από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

 

Exit mobile version