Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

18

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μεξικό: Οργανωμένη επίθεση στρατού στο πιο επικίνδυνο καρτέλ ναρκωτικών (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: Οργανωμένη επίθεση στρατού στο πιο επικίνδυνο καρτέλ ναρκωτικών (video)

  Σχεδόν καθημερινά οι Αρχές στο Μεξικό, κυνηγούν εμπόρους ναρκωτικών, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζεται η παρέμβαση του στρατού. Αυτή τη φορά, οι πεζοναύτες πραγματοποίησαν σκληρή και οργανωμένη επίθεση στον πιο επικίνδυνο αρχηγό καρτέλ, τον Juan Francisco Patron Sanchez. Ο εγκληματίας, που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο H2, ήταν αρχηγός του καρτέλ ναρκωτικών Beltran Leyva, που […]

 nayarit2

Σχεδόν καθημερινά οι Αρχές στο Μεξικό, κυνηγούν εμπόρους ναρκωτικών, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζεται η παρέμβαση του στρατού.

Αυτή τη φορά, οι πεζοναύτες πραγματοποίησαν σκληρή και οργανωμένη επίθεση στον πιο επικίνδυνο αρχηγό καρτέλ, τον Juan Francisco Patron Sanchez.

Ο εγκληματίας, που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο H2, ήταν αρχηγός του καρτέλ ναρκωτικών Beltran Leyva, που στεγαζόταν σε κτίριο της περιοχής Tepic.

Οι Αρχές τον κυνηγούν από το 2011, όταν έγινε η σφαγή στο μπαρ Antares όπου ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε αποκριάτικο πάρτι και σκότωσαν δεκάδες ανθρώπους.

Ο H2, που ήταν ένας από τους υπεύθυνους της σφαγής, έπεσε νεκρός από τις δυνάμεις του στρατού, σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις