Πώς θα σας φαινόταν να τρώτε κάτω από το νερό, με τους δύτες να σας σερβίρουν απίστευτες λιχουδιές;
Ο John Beernaerts, σας χαρίζει αυτή την εμπειρία, αρκεί να ταξιδέψετε ως τις Βρυξέλλες!
Το εστιατόριο Pearl, ιδέα και δημιουργία του Beernaerts, είναι ένα εστιατόριο πέντε μέτρα κάτω από το νερό, όπου οι επιβάτες απολαμβάνουν ιδιαίτερα φαγητά μέσα σε έναν θάλαμο.
Οι δύτες, που αναλαμβάνουν χρέη σερβιτόρου, θα σας σερβίρουν φουά γκρα, σαμπάνια και αστακό, καθώς και άλλες λιχουδιές, όλες όμως γκουρμέ επιπέδου.
Το εστιατόριο, βρίσκεται στον πυθμένα της «Nemo33», όπως λέγεται η ειδική δεξαμενή και οι πελάτες , που θα φορούν υποχρεωτικά μόνο το μαγιό τους, δεν μπορούν να είναι περισσότεροι από τέσσερις.
Όσο για την τιμή, το άτομο θα δώσει 99 ευρώ, όμως τα 16 ζευγάρια που βίωσαν την εμπειρία, την περιγράφουν σαν κάποια που δεν θα ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους.