Τις λατρεύουμε και θα μπορούσαμε να τις τρώμε συνέχεια, χωρίς να βαριόμαστε στιγμή.
Έχουν όμως πάρα πολλές θερμίδες και ακόμα περισσότερες συνέπειες για την υγεία μας. Να όμως ένας πολύ σωστός τρόπος για να μην παχαίνεις… τουλάχιστον!
Άλλαξε τον τρόπο που τις μαγειρεύεις!
Αφού κόψεις τις πατάτες σου, ρίξτες σε βραστό νερό για 3- 4 λεπτά, στράγγιξέ τες καλά και στη συνέχεια τηγάνισέ τες σε καυτό λάδι για 5-6 λεπτά, χωρίς να τις ανακατεύεις συνέχεια και σπάσουν. Αυτή η διαδικασία θα μειώσει σημαντικά το λάδι που τραβάει η πατάτα, και θα γίνει πολύ πιο μαλακή μέσα και πιο τραγανή έξω.