Σκληρή επίθεση Μεϊμαράκη στον Μητσοτάκη: “Τζάμπα μαγκιά να λες δεν ψηφίζω τα μέτρα”

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Σκληρή επίθεση Μεϊμαράκη στον Μητσοτάκη: “Τζάμπα μαγκιά να λες δεν ψηφίζω τα μέτρα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ευθεία επίθεση κατά της πολιτικής που χαράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κάνοντας λόγο για «τζάμπα μαγκιές». Τα βέλη του όμως έριξε και στον πρωθυπουργό για μη ανάληψη πρωτοβουλιών. «Από τη στιγμή που και ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει την ίδια πολιτική με τη ΝΔ, πόσω μάλλον που αν τα ψηφίσει θα τα εφαρμόσουμε, και […]

02.03.2017 | 16:21

Ευθεία επίθεση κατά της πολιτικής που χαράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κάνοντας λόγο για «τζάμπα μαγκιές». Τα βέλη του όμως έριξε και στον πρωθυπουργό για μη ανάληψη πρωτοβουλιών.

«Από τη στιγμή που και ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει την ίδια πολιτική με τη ΝΔ, πόσω μάλλον που αν τα ψηφίσει θα τα εφαρμόσουμε, και αν βγούμε κι εμείς αύριο τα ίδια θα κάνουμε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε τρία-τέσσερα βασικά πράγματα -όπως τα πρωτογενή πλεονάσματα- που αφορούν την κρίση. Εγώ ήμουν πάντα υπέρ της εθνικής συνεννόησης. Ήμουν και το 2015, είμαι και τώρα και αυτή είναι η κουλτούρα του κόμματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

«Είναι τζάμπα μαγκιά να λες “δεν ψηφίζω τα μέτρα” ή να λες “θα αποχωρήσω από τη Βουλή”, όπως είπε ο Λοβέρδος, από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει πλειοψηφία στη Βουλή και δεν διακυβεύεται η παραμονή της χώρας στο ευρώ», συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης, σχολιάζοντας την χθεσινή εμφάνιση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την μη ψήφιση των μέτρων.

Τόνισε δε, πως η αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας από τη Βουλή, ευνοεί την κυβέρνηση: «Το 2015 η ΝΔ αποφάσισε να ψηφίσει τη συμφωνία για να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ. Τότε, εισηγητής ήταν ο Κωστής Χατζηδάκης και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

«Στα κόμματα δεν υπάρχει μία, αλλά περισσότερες απόψεις. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να ικανοποιήσουν το 5% και οι άλλοι που θέλουν να διευρύνουν τα όρια»,

Μητσοτάκης: Να πάρει μόνος του το βάρος ο Αλέξης Τσίπρας

Σε συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου ο κ. Μητσοτάκης είπε: πως: «Δεν ψηφίζουμε τίποτα, όλο το δημοσιονομικό πακέτο. Ο Αλ. Τσίπρας μόνος του θα φέρει το βάρος της υπερψήφισης των μέτρων. Δικός του ο λογαριασμός, ο ίδιος πρέπει να ψηφίσει τα μέτρα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ζβέρεφ: Χάσιμο χρόνου το φαγητό, εάν υπήρχε χάπι ώστε να μην φάω ξανά θα το έπαιρνα 02.03.2017 | 16:21
Αλέξης Πολίτης: Η απώλεια ενός στοχαστή που τίμησε τη φιλολογία και την ιστορία 02.03.2017 | 16:21
Πρεβολαράκη: «Η Ομοσπονδία μας χρωστά λεφτά από το 2022 - Θα δώσω μέρος του πριμ στη νέα γενιά της πάλης» 02.03.2017 | 16:21
Έγραψαν ιστορία: Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική πόλο μετά από 28 χρόνια 02.03.2017 | 16:21
Πολιτικός κραδασμός στη Νέα Αριστερά: Μετωπική Χαρίτση – Σακελλαρίδη με φόντο το ενδεχόμενο σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ 02.03.2017 | 16:21
Μαρινάκης: Φοβερή αποκάλυψη, ένας ιδιώτης πληρώνει άλλους ιδιώτες - Είμαστε με την Ομάδα Αλήθειας 02.03.2017 | 16:21
Χατζηδάκης: Κοινωνικό μέρισμα το 2025 και το 2026 -Μοντέλο ΔΕΗ για τον ΟΣΕ 02.03.2017 | 16:21
Χούπης: Η Τουρκία παραμένει απειλή - Είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε στο πεντάλεπτο οπουδήποτε χρειαστεί 02.03.2017 | 16:21
Exit mobile version