Ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε αστυνομικούς και πέντε κακοποιούς στα Λιόσια

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε αστυνομικούς και πέντε κακοποιούς στα Λιόσια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

του Πέτρου Καρσιώτη Ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και της ΔΙΑΣ με πέντε κακοποιούς, που επιχείρησαν να εισβάλουν σε εταιρεία για να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο, σημειώθηκε στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δράστες επιχείρησαν συγκεκριμένα να εισβάλουν σε εταιρεία παραγωγής αερίου στο Στεφάνι Βοιωτίας. Δεν κατάφεραν […]

07.03.2017 | 12:49

του Πέτρου Καρσιώτη

Ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και της ΔΙΑΣ με πέντε κακοποιούς, που επιχείρησαν να εισβάλουν σε εταιρεία για να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο, σημειώθηκε στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δράστες επιχείρησαν συγκεκριμένα να εισβάλουν σε εταιρεία παραγωγής αερίου στο Στεφάνι Βοιωτίας. Δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο και έτσι δια της βίας ακινητοποίησαν τον φύλακα και του πήραν το αυτοκίνητό του.

Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ στην περιοχή Μόρνος στα Άνω Λιόσια.

Στην προσπάθεια να τους ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί δέχτηκαν πυρά στα οποία απάντησαν. Το ευτύχημα, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. Τελικά οι κακοποιοί ξέφυγαν εγκαταλείποντας το όχημα. Οι αστυνομικοί που ήρθαν αντιμέτωποι με τους πέντε κουκουλοφόρους είπαν ότι επρόκειτο για Ρομά. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Exit mobile version