Εκτός εαυτού ο Ερντογάν με την Ολλανδία: “Είστε απομεινάρια των ναζί, να δούμε πώς θα ρχεστε στην Τουρκία”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός εαυτού ο Ερντογάν με την Ολλανδία: “Είστε απομεινάρια των ναζί, να δούμε πώς θα ρχεστε στην Τουρκία”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τουρκία και Ολλανδία βρίσκονται πλέον σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης», με τις απειλές να εκτοξεύονται με θράσος και την Ευρώπη να ανησυχεί. Μετά την απαγόρευση των ολλανδικών Αρχών να επισκεφτεί ο Τσαβούσογλου το Ρότερνταμ για να πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση εν όψει του δημοψηφίσματος αλλά και της προσγείωσης του στην χώρα, ο Ερντογάν εξαπέλυσε επικίνδυνες απειλές. Κατά […]

11.03.2017 | 15:05

Τουρκία και Ολλανδία βρίσκονται πλέον σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης», με τις απειλές να εκτοξεύονται με θράσος και την Ευρώπη να ανησυχεί.

Μετά την απαγόρευση των ολλανδικών Αρχών να επισκεφτεί ο Τσαβούσογλου το Ρότερνταμ για να πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση εν όψει του δημοψηφίσματος αλλά και της προσγείωσης του στην χώρα, ο Ερντογάν εξαπέλυσε επικίνδυνες απειλές.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε για οσμή ναζισμού που έχουν οι κινήσεις της Χάγης, ενώ αναφέρθηκε και σε όσους θελήσουν να μεταβούν στην Τουρκία.

«Είναι τα απομεινάρια των ναζί, είναι φασίστες» δήλωσε ο Ερντογάν.

«Μπορείτε να απαγορεύσετε στον υπουργό Εξωτερικών μας να πετάξει, αλλά στο εξής να δούμε πώς θα προσγειώνονται οι πτήσεις σας στην Τουρκία».

Exit mobile version