Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Για τα μάτια μιας κοπέλας, βούτηξε σε ποτάμι με κροκόδειλους αλλά το πλήρωσε (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Για τα μάτια μιας κοπέλας, βούτηξε σε ποτάμι με κροκόδειλους αλλά το πλήρωσε (video)

  Ο έρωτας μπορεί να σταθεί αφορμή να κάνουμε πολύ τραβηγμένα πράγματα, κυρίως σε νεαρή ηλικία, όμως ο νεαρός από την Αυστραλία ρίσκαρε την ίδια του τη ζωή για τα μάτια μιας κοπέλας. Ο 18χρονος καθόταν με φίλους στον ποταμό Τζόνστον, την Κυριακή το πρωί, όταν πέρασε μια παρέα κοριτσιών και ο Lee De Paauw […]

http-2f2fprod 

Ο έρωτας μπορεί να σταθεί αφορμή να κάνουμε πολύ τραβηγμένα πράγματα, κυρίως σε νεαρή ηλικία, όμως ο νεαρός από την Αυστραλία ρίσκαρε την ίδια του τη ζωή για τα μάτια μιας κοπέλας.

Ο 18χρονος καθόταν με φίλους στον ποταμό Τζόνστον, την Κυριακή το πρωί, όταν πέρασε μια παρέα κοριτσιών και ο Lee De Paauw ξετρελάθηκε ένα από αυτά και σκέφτηκε να της τραβήξει την προσοχή.

Πιάνοντας κουβέντα με την Sophie Paterson της είπε τι σκέφτεται να κάνει και παρόλο που η κοπέλα προσπάθησε να τον αποτρέψει, ο 18χρονος είχε τη θεωρία του.

Ο κροκόδειλος δεν θα επιτεθεί σε έναν Αυστραλό, αλλά σε κάποιον που έχει στην πλάτη σακίδιο. Και θα της το έδειχνε στην πράξη.

Το επικίνδυνο ερπετό φυσικά δεν κάνει διακρίσεις και τον βούτηξε από το χέρι, τραβώντας τον κάτω από το νερό. Ο Lee τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να γλιτώσει τα χειρότερα, όμως το σοκ θα κάνει χρόνια να το ξεπεράσει.

Όταν βγήκε τρομαγμένος από τα νερά, δεν αισθάνθηκε κάτι. Λίγο αργότερα άρχισε να ουρλιάζει από φρικτούς πόνους και το αίμα έτρεχε ποτάμι.

Στο νοσοκομείο εκτός από την τεράστια πληγή, διαπιστώθηκε ότι είχε δύο σπασμένα κόκαλα και θα χρειαστεί κάποιες επεμβάσεις.

Η κοπέλα όμως, δέχτηκε να βγει μαζί του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις