Τάκης Λεμονής: Τρίτη και… φαρμακερή

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τάκης Λεμονής: Τρίτη και… φαρμακερή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Τρίτη θητεία για τον Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό, αλλά με ημερομηνία λήξης. Ο έμπειρος προπονητής ξεκινάει σήμερα τη συνεργασία του με τον πρωταθλητή μετά και την εν… μέρει θετική απάντηση του Ρεμί Γκαρντ. Οι ερυθρόλευκοι περίμεναν μέχρι και εχθές το βράδυ την απάντηση του Γάλλου προπονητή, ο οποίος απάντησε θετικά μεν, αλλά για το καλοκαίρι […]

23.03.2017 | 09:08

Τρίτη θητεία για τον Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό, αλλά με ημερομηνία λήξης. Ο έμπειρος προπονητής ξεκινάει σήμερα τη συνεργασία του με τον πρωταθλητή μετά και την εν… μέρει θετική απάντηση του Ρεμί Γκαρντ. Οι ερυθρόλευκοι περίμεναν μέχρι και εχθές το βράδυ την απάντηση του Γάλλου προπονητή, ο οποίος απάντησε θετικά μεν, αλλά για το καλοκαίρι επικαλούμενος ως δικαιολογία ότι στην παρούσα φάση δεν μπορούσαν να τον ακολουθήσουν οι συνεργάτες που είχε στη Λιόν μιας και εργάζονται σε άλλους συλλόγους.

Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τον Ολυμπιακό να στραφεί στον Τάκη Λεμονή, αναθέτοντάς του μια επικίνδυνη αποστολή: να σφραγίσει το πρωτάθλημα και να κατακτήσει το κύπελλο. Βοηθός του Τάκη Λεμονή, όπως και στο παρελθόν, ο Μιχάλης Καβαλιέρης, ενώ στο τιμ θα παραμείνουν ο γυμναστής Χρήστος Μουρίκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέκος Ράντος και οι δύο αναλυτές (Μαρτάκος και Βογιατζής). Ο νέος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του δέκα παίκτες λόγω διεθνών υποχρεώσεων.

Exit mobile version