Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αναγνωστοπούλου: “Οι δηλώσεις Ντάισελμπλουμ τροφοδοτούν ακροδεξιές αντιλήψεις” (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναγνωστοπούλου: “Οι δηλώσεις Ντάισελμπλουμ τροφοδοτούν ακροδεξιές αντιλήψεις” (video)

  Η δήλωση του Γερούν Ντάισελμπλουμ για τις χώρες του Νότου, προοκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, τόσο σε εξωτερικό, όσο και σε εσωτερικό, με πρωταγωνίστρια των ημερών τη Σία Αναγνωστοπούλου και τον Εμμανουήλ Κούλα που αναγκάστηκε να παραιτηθεί. Σε πρωινή της συνέντευξη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε την αντίδραση της στη δήλωση του επικεφαλής του Eurogroup, υποστηρίζοντας […]

 sia-anagnostopoulou

Η δήλωση του Γερούν Ντάισελμπλουμ για τις χώρες του Νότου, προοκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, τόσο σε εξωτερικό, όσο και σε εσωτερικό, με πρωταγωνίστρια των ημερών τη Σία Αναγνωστοπούλου και τον Εμμανουήλ Κούλα που αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Σε πρωινή της συνέντευξη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε την αντίδραση της στη δήλωση του επικεφαλής του Eurogroup, υποστηρίζοντας πως τέτοιες απόψεις τροφοδοτούν ακροδεξιές αντιλήψεις.

Όπως είπε «όταν κατασκευάζονται στερεότυπα, κατασκευάζονται εχθροί, με πολιτισμικά χαρακτηριστικά».

«Τότε εκεί έχουμε την κατάργηση της πολιτικής, τότε έχουμε επικίνδυνα πράγματα, κατεδάφιση ανθρώπων», είπε και τόνισε ότι «δεν μπορεί κανείς να λέει ότι μια ολόκληρη περιοχή, ότι ο Νότος τρώμε τα λεφτά με τις γυναίκες και τα ποτά, αυτό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια ή διευκολύνει, τροφοδοτεί ακροδεξιές αντιλήψεις».

Η βουλευτής συμπλήρωσε, «δεν πρέπει να καταργούμε τον πολιτικό λόγο και να πηγαίνουμε να χτυπήσουμε το πρόσωπο είναι επικίνδυνα φαινόμενα, ειδικά σε περιόδους ανόδου της ακροδεξιάς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις