Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πού “κρύβεται” η Πασχάλη μετά το Survivor; Μας αποκαλύπτει με την πρώτη της καυτή photo
LIFESTYLE

Πού “κρύβεται” η Πασχάλη μετά το Survivor; Μας αποκαλύπτει με την πρώτη της καυτή photo

H Σόφη Πασχάλη έφυγε, προκάλεσε, άκουσε τα πάνδεινα, όμως συνεχίζει την προηγούμενη ζωή της, αφήνοντας πίσω τα παλιά που τη γέμισαν πίκρα. Ή δεν τα άφησε και… τόσο πίσω; Η σέξι γυμνάστρια, παρά την επιθυμία της να αποκοπεί εντελώς από ένα ριάλιτι που όπως φάνηκε δεν ήταν «στα μέτρα της», δεν έφυγε! Είναι ακόμα εκεί! […]

pasxali_magio

H Σόφη Πασχάλη έφυγε, προκάλεσε, άκουσε τα πάνδεινα, όμως συνεχίζει την προηγούμενη ζωή της, αφήνοντας πίσω τα παλιά που τη γέμισαν πίκρα.

Ή δεν τα άφησε και… τόσο πίσω;

Η σέξι γυμνάστρια, παρά την επιθυμία της να αποκοπεί εντελώς από ένα ριάλιτι που όπως φάνηκε δεν ήταν «στα μέτρα της», δεν έφυγε! Είναι ακόμα εκεί!

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ.. Μετά από μια εμπειρία ζωής, με σκαμπανεβάσματα συναισθημάτων, μετά από δυσκολίες, αλλά και από χαρές, μετά από δάκρυα συγκίνησης χαράς και λύπης, ένα μένει… ευγνωμοσύνη, βαθιά ευγνωμοσύνη… όλα περνούν και καινούρια έρχονται. Μεγάλη απεριόριστη χωρίς τελειωμό αγάπη σε όλο τον κόσμο», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram και δημοσίευσε φωτογραφία από παραλία του εξωτικού νησιού στην οποία κρατά μια καρύδα!

Μετά τις πρώτες της δηλώσεις γεμάτες απογοήτευση, κανείς δεν περίμενε πως η Σόφη θα έμενε για ολιγοήμερες διακοπές στον Άγιο Δομίνικο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις