Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στα χέρια της αστυνομίας δίδυμο κακοποιών που λήστευε με την απειλή μαχαιριών ηλικιωμένους
ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της αστυνομίας δίδυμο κακοποιών που λήστευε με την απειλή μαχαιριών ηλικιωμένους

Του Πέτρου Καρσιώτη Δίδυμο κακοποιών, που εξαπέλυε ληστρικές εισβολές  σε σπίτια ηλικιωμένων σε τοπικές κοινότητες της Καλαμάτας και λήστευε τους ιδιοκτήτες τους  με απειλή μαχαιριών, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας. Από την έως τώρα  έρευνα, έχει προκύψει ότι έχουν διαπράξει δυο ένοπλες ληστείες με θύματα δύο ηλικιωμένους. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, 36 και 40 χρόνων, αντίστοιχα. […]

fb547269c57ee9358b66cc37501d9a84_XL

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δίδυμο κακοποιών, που εξαπέλυε ληστρικές εισβολές  σε σπίτια ηλικιωμένων σε τοπικές κοινότητες της Καλαμάτας και λήστευε τους ιδιοκτήτες τους  με απειλή μαχαιριών, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας.

Από την έως τώρα  έρευνα, έχει προκύψει ότι έχουν διαπράξει δυο ένοπλες ληστείες με θύματα δύο ηλικιωμένους.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, 36 και 40 χρόνων, αντίστοιχα.

Εξακριβώθηκε ότι  διέπραξαν τις παρακάτω περιπτώσεις ληστειών

Τη νύχτα της 25ης Μαρτίου,  σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας εισέβαλαν  σε σπίτι  ηλικιωμένου, τον αιφνιδίασαν, με την απειλή μαχαιριού τον ακινητοποίησαν και άρπαξαν ένα  ρολόι,  ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα τρόφιμα.

Την ίδια νύχτα,  στη Μεσσήνη,  διέρρηξαν σπίτι  70χρονης αλλοδαπής και με την απειλή μαχαιριού, την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρυσαφικά.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά και το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη και άλλων ληστρικών εισβολών σε σπίτια κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις