Κ@λ@δάχτυλο και χοντρό επεισόδιο για τη διαιτησία στο ΑΕΚ-ΠΑΟ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κ@λ@δάχτυλο και χοντρό επεισόδιο για τη διαιτησία στο ΑΕΚ-ΠΑΟ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Σκοτωμός… έγινε μόλις τελείωσε ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟ, τον οποίο κέρδισαν οι πράσινοι με 3-2 με το γκολ του Μπεργκ στο 90ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τα μόλις δύο λεπτά καθυστερήσεων που έδειξε ο Παπαδόπουλος και γι’ αυτό ο Μανόλο Χιμένεθ έτρεξε και χειροκρότησε ειρωνικά τον ρέφερι μπροστά του, μετά το τέλος του ματς, ενώ […]

03.04.2017 | 08:28

Σκοτωμός… έγινε μόλις τελείωσε ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟ, τον οποίο κέρδισαν οι πράσινοι με 3-2 με το γκολ του Μπεργκ στο 90ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τα μόλις δύο λεπτά καθυστερήσεων που έδειξε ο Παπαδόπουλος και γι’ αυτό ο Μανόλο Χιμένεθ έτρεξε και χειροκρότησε ειρωνικά τον ρέφερι μπροστά του, μετά το τέλος του ματς, ενώ οι Πράσινοι “φώναζαν” για το πέναλτι που έγινε το 1-2, αλλά και για οφσάιντ στο 2-2.

Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα φαίνεται να σημειώθηκε στο ΟΑΚΑ ένα σκηνικό που δεν τιμάει κανέναν. Όπως ακούστηκε στο ΟΑΚΑ, υπήρξε χοντρό επεισόδιο με τον Τάκο Κάκο, που ήταν ο παρατηρητής της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο πρώην φροντιστής της ΑΕΚ, κύριος Καρυδόπουλος, πήγε κοντά στον Κάκο για να διαμαρτυρηθεί και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος ο Καρυδόπουλος, η απάντηση του Κάκου προς το μέρος του ήταν μία άσεμνη χειρονομία και συγκεκριμένα είπε ότι του έκανε κ…δάχτυλο!

Δείτε τα γκολ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version