Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Όλη η αλήθεια για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Μαρίας Σολωμού
LIFESTYLE

Όλη η αλήθεια για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Μαρίας Σολωμού

Την απόφαση να μιλήσει για το πρόβλημα της υγείας της πήρε η Μαρία Σολωμού καθώς της έκανε τη ζωή δύσκολη και στάθηκε εμπόδιο στην δουλειά της. Η ηθοποιός θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν. Και ξαφνικά… «Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη». Πώς προέκυψε αυτός ο απρόσμενος τίτλος; […]

Maria-Solomou

Την απόφαση να μιλήσει για το πρόβλημα της υγείας της πήρε η Μαρία Σολωμού καθώς της έκανε τη ζωή δύσκολη και στάθηκε εμπόδιο στην δουλειά της. Η ηθοποιός θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν.

Και ξαφνικά… «Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη». Πώς προέκυψε αυτός ο απρόσμενος τίτλος;

«Η φάση με τον Δημήτρη Κουρούμπαλη ήταν «έλα να κάνουμε μια δουλειά μαζί» και μετά ήρθε ο τίτλος της παράστασης. Με τον Δημήτρη διδάσκουμε μαζί στη σχολή «Ιασμος» και θέλαμε πολύ να κάνουμε κάτι μαζί επαγγελματικά. Το έργο που λες είναι βασισμένο σε μια γαλλική ταινία, αλλά ο τίτλος είναι υπόθεση του -Δημήτρη. Στην αρχή έπαθα σοκ με τον τίτλο, αλλά έχει από πίσω του μια λογική, αν δεις την παράσταση. Είναι μία κωμωδία στην οποία εκφράζεται πάρα πολύ το σώμα μας. Η αλήθεια είναι ότι τόσο η παράσταση αυτή όσο και το «Οικογένεια Ανταμς» είναι δύο δουλειές που ήθελα σαν τρελή να τις κάνω, γιατί έχουν μέσα τους πολλή κίνηση με το σώμα. Τα προηγούμενα χρόνια είχα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που δεν μου επέτρεπε να παίξω σε τέτοιου είδους παραστάσεις»

Τι ακριβώς είχες πάθει;

«Είχα μία άσχημη πτώση, χτύπησα τη μέση μου και τα τελευταία χρόνια είχα κάνει δύο κήλες. Ήμουν σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούσα να δέσω τα κορδόνια μου και να ξαπλώσω. ‘Έπειτα από πολλή δουλειά που έκανα με το σώμα μου, τώρα κάνω τον σταυρό μου που είμαι καλά» εξήγησε στις Ειδήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις