Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

12

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Ειρήνη Κολιδά απαντά ευθέως στο τι έγινε με την αποζημίωση της
LIFESTYLE

Η Ειρήνη Κολιδά απαντά ευθέως στο τι έγινε με την αποζημίωση της

Μιλώντας στο Down Town και στην Νάνσυ Φαφούτη, η Ειρήνη Κολιδά  εξηγεί γιατί δεν ζήτησε αποζημίωση για το ατύχημα που συνέβη στον Άγιο Δομίνικο. Η Ειρήνη, έσπασε δύο πλευρά και ράγισε ένα τρίτο, με πολλούς μήνες να την αφήνουν εκτός εργασίας. «Γενικά, θέλω να είμαι δίκαιος άνθρωπος και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι δεν το ήθελαν, […]

i-eirini-me-to-magio-stin-paralia-prwti-fora-meta-to-atuxima.w_hr

Μιλώντας στο Down Town και στην Νάνσυ Φαφούτη, η Ειρήνη Κολιδά  εξηγεί γιατί δεν ζήτησε αποζημίωση για το ατύχημα που συνέβη στον Άγιο Δομίνικο.

Η Ειρήνη, έσπασε δύο πλευρά και ράγισε ένα τρίτο, με πολλούς μήνες να την αφήνουν εκτός εργασίας.

«Γενικά, θέλω να είμαι δίκαιος άνθρωπος και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι δεν το ήθελαν, δεν σκέφτηκα να ζητήσω αποζημίωση. Δεν συνέβη, για παράδειγμα, μέσα σε κάποιο αγώνισμα επειδή δεν είχαν βιδώσει κάτι καλά. Θα μπορούσαμε, βέβαια, να είχαμε πιο πολλή ασφάλεια. Δεν ήταν όμως κάτι που ήθελε κανείς. Αν μου τεθεί ως θέμα από την παραγωγή, θα το συζητήσω.

Φιλοι και γνωστοί μου λένε διάφορα σχετικά με την αποζημίωση, αλλά εγώ έχω τη δική μου άποψη. Άλλωστε, στο Survivor πήγα γιατί με ενδιέφερε ο μηνιαίος μισθός, η προοπτική του να κάνω κάτι παραπάνω επαγγελματικά και η εμπειρία. Και σίγουρα δεν πήρα ως αποζημίωση το ποσό του επάθλου, όπως γράφτηκε, γιατί νομίζω ότι δεν θα ήμουν εδώ τώρα» είπε η Ειρήνη Κολιδά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις