Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: “Έκανα τάμα και ήρθε ο έρωτας της ζωής μου” (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: “Έκανα τάμα και ήρθε ο έρωτας της ζωής μου” (vid)

Για την προσωπική της ζωή μίλησε η γοητευτική βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, αποκαλύπτοντας μάλιστα ιδιαίτερα μυστικά της. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Happy Day», αποκάλυψε ότι έκανε τάμα πριν από έναν χρόνο και στη συνέχεια βρήκε τον αρραβωνιαστικό της. «Η ελπίδα βρίσκεται στον έρωτα και την αγάπη. Έχω βρει τον έρωτα της […]

3101b7018a944d99e45b32af51384611-696x464

Για την προσωπική της ζωή μίλησε η γοητευτική βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, αποκαλύπτοντας μάλιστα ιδιαίτερα μυστικά της.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Happy Day», αποκάλυψε ότι έκανε τάμα πριν από έναν χρόνο και στη συνέχεια βρήκε τον αρραβωνιαστικό της.

annaGiorgos_473_355

«Η ελπίδα βρίσκεται στον έρωτα και την αγάπη. Έχω βρει τον έρωτα της ζωής μου. Περνάω ωραία φάση στην προσωπική μου ζωή», είπε η κυρία Ασημακόπουλου, ενώ αποκάλυψε πως έγινε προξενιό!

«Με ρώτησε γιατί είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του. Του απάντησα ότι το κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου την πρώτη φορά που ακούμπησα το κεφάλι μου στο μπράτσο του», σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας πως είναι παραδοσιακή γυναίκα και πως θέλει τον άνδρα μεγαλύτερο, γι’ αυτό και ο σύντροφός της είναι 17 χρόνια μεγαλύτερος.

Για την αιτία διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της, είπε μόνο αυτό: «Χαθήκαμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις