Σάλος με την προσβλητική συμπεριφορά ελεγκτών του Mετρό σε Ευέλπιδες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος με την προσβλητική συμπεριφορά ελεγκτών του Mετρό σε Ευέλπιδες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Σάλος έχει ξεσπάσει με την συμπεριφορά των ελεγκτών του μετρό σε Ευέλπιδες, με το θέα να φτάνει ακόμα και στη Βουλή. Ο Δημήτρης Καμμένος «απαίτησε» παραδειγματική τιμωρία των ελεγκτών του Μετρό, που ζήτησαν να εξακριβωθούν τα στοιχεία Ευέλπιδων ενώ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωση στον ΣΚΑΪ πως προτίθεται να καταθέσει ερώτηση […]

07.05.2017 | 21:55

 

Σάλος έχει ξεσπάσει με την συμπεριφορά των ελεγκτών του μετρό σε Ευέλπιδες, με το θέα να φτάνει ακόμα και στη Βουλή.

Ο Δημήτρης Καμμένος «απαίτησε» παραδειγματική τιμωρία των ελεγκτών του Μετρό, που ζήτησαν να εξακριβωθούν τα στοιχεία Ευέλπιδων ενώ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωση στον ΣΚΑΪ πως προτίθεται να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για την εν λόγω συμπεριφορά.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απέστειλε στον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών επιστολή όπου ζητά την παραδειγματική τιμωρία των ελεγκτών.

Στην επιστολή του προς τον Χρήστο Σπίρτζη, ο κ. Καμμένος τονίζει πως «προσωπικά, κομματικά ή άλλου είδους κόμπλεξ δεν θα γίνουν αποδεκτά».

Σύμφωνα με καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων, στις 5 Μαΐου, στη στάση του Μετρό «Πανόρμου», κάποιοι ελεγκτές σταμάτησαν μια ομάδα 7 Ευέλπιδων «ζητώντας με έπαρση, περιπαικτικό ύφος και χαμόγελο ικανοποίησης τις ταυτότητές τους», όπως αναφέρει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε και με επιστολή του προς τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη.

Exit mobile version