Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Κουρουμπλής: “Μην πολυχαίρεστε. Ο λαός δείχνει ότι μας εμπιστεύεται ακόμα” (video)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουρουμπλής: “Μην πολυχαίρεστε. Ο λαός δείχνει ότι μας εμπιστεύεται ακόμα” (video)

«Συγγνώμη οφείλουμε να ζητάμε κάθε ημέρα από τον ελληνικό λαό, γιατί δεν έχουμε ικανοποιήσει τις προσδοκίες του», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε πως «όταν ολοκληρωθεί η τετραετία θα μας κρίνει ο λαός, όπως έκρινε και τους άλλους. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε μια κατάσταση αναμονής τα τελευταία χρόνια. […]

kouroumplhstsipras

«Συγγνώμη οφείλουμε να ζητάμε κάθε ημέρα από τον ελληνικό λαό, γιατί δεν έχουμε ικανοποιήσει τις προσδοκίες του», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε πως «όταν ολοκληρωθεί η τετραετία θα μας κρίνει ο λαός, όπως έκρινε και τους άλλους. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε μια κατάσταση αναμονής τα τελευταία χρόνια. Τώρα κλείσαμε τη συμφωνία, είναι ώρα να ανασκουμπωθούμε και να τρέξουμε».

Ο υπουργός επιτέθηκε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας «ποιος πιστέψει τον κύριο Μητσοτάκη, μιλάνε ποιοι για διαπλοκή που όλη η ιστορική τους διαδρομή είναι μέσα στην διαπλοκή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις