Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βόλος: Βαριά τιμωρία στον “μάγκα” που προκάλεσε κατάγματα στην σύζυγο του
ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Βαριά τιμωρία στον “μάγκα” που προκάλεσε κατάγματα στην σύζυγο του

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο «μάγκας» από τον Βόλο που ξυλοκοπούσε συστηματικά την εν διαστάσει σύζυγό του, προκαλώντας της κατάγματα στο κεφάλι! Η 39χρονη γυναίκα υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνίας, κατηγορώντας τον 28χρονο ότι την επισκέφτηκε στο σπίτι της, την απείλησε και τη χτύπησε, τονίζοντας ότι παλιότερα είχε πάθε κάταγμα στο πρόσωπο από έναν […]

official_2651

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο «μάγκας» από τον Βόλο που ξυλοκοπούσε συστηματικά την εν διαστάσει σύζυγό του, προκαλώντας της κατάγματα στο κεφάλι!

Η 39χρονη γυναίκα υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνίας, κατηγορώντας τον 28χρονο ότι την επισκέφτηκε στο σπίτι της, την απείλησε και τη χτύπησε, τονίζοντας ότι παλιότερα είχε πάθε κάταγμα στο πρόσωπο από έναν ακόμη ξυλοδαρμό.

Πριν από δυο χρόνια ο δράστης είχε βάλει φωτιά στην πόρτα του σπιτιού της.

Ο 28χρονος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου που τον έκρινε για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή και τον καταδίκασε σε μη εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και έξι μηνών χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Παρά τις διαμαρτυρίες του ότι δεν χτύπησε την πρώην γυναίκα του, οδηγήθηκε στο τμήμα όπου κρατείται ώσπου να αποφασιστεί σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα μεταχθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις