Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

12

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ειρήνη Κολιδά: “Έχω δει παιδοψυχολόγο για το παιδί. Θα ναι δύσκολα αν μου πει να μην ξαναπάω” (vid)
LIFESTYLE

Ειρήνη Κολιδά: “Έχω δει παιδοψυχολόγο για το παιδί. Θα ναι δύσκολα αν μου πει να μην ξαναπάω” (vid)

Η Ειρήνη Κολιδά εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» και μίλησε φυσικά για το Survivor και πόσο της λείπει αυτή η περιπέτεια. Η πρώην «Μαχήτρια» αποκάλυψε ότι έχει ήδη δεχτεί πρόταση να συμμετέχει στο επόμενο ”Survivor”. «Μου έχουν προτείνει να πάω στο επόμενο ”Survivor”. To έβλεπαν ότι μου αρέσει πάρα πολύ, […]

kolid

Η Ειρήνη Κολιδά εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» και μίλησε φυσικά για το Survivor και πόσο της λείπει αυτή η περιπέτεια.

Η πρώην «Μαχήτρια» αποκάλυψε ότι έχει ήδη δεχτεί πρόταση να συμμετέχει στο επόμενο ”Survivor”. «Μου έχουν προτείνει να πάω στο επόμενο ”Survivor”. To έβλεπαν ότι μου αρέσει πάρα πολύ, ότι το ζω και ότι ήταν πολύ άδικος ο τρόπος που έφυγα», είπε η Ειρήνη Κολιδά.

Θα ξαναπάει; «Δεν βλέπω τόσο μακριά. Επειδή είμαι κοντόφθαλμη σε όλα μου, θέλω να ζω το σήμερα. Αν είμαι καλά και μπορώ θα πάω».

Πόσο καιρό είχε να δει τον γιο της; «Είχα να τον δω δύο μήνες και μία εβδομάδα. Ακόμα περνάμε μία δύσκολη φάση και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και οι δύο. Εγώ προσπαθώ να τον ηρεμήσω γιατί πιστεύει ότι θα ξαναφύγω. Κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι μου λέει:

”Μανούλα μην αργήσεις. Δεν θα ξαναπάς στο ”Survivor ε;”. Έχω μιλήσει με παιδοψυχολόγο και μου έχει πει ότι θέλει τον χρόνο του. Προσπαθώ να περνάω πολλές ώρες μαζί του».

Αν ο γιος της της ζητήσει να μην ξαναπάει στο ”Survivor” τι θα κάνει; «Είναι δύσκολο», απάντησε η Ειρήνη Κολιδά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις