Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

18

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αλβανός με μαχαίρι σκόρπισε τον τρόμο στον Βόλο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός με μαχαίρι σκόρπισε τον τρόμο στον Βόλο

Ένας Αλβανός που είχε σπείρει τον τρόμο το τελευταίο διάστημα στον Βόλο, έπεσε στα χέρια των Αρχών. Ο 36χρονος το πρωί της Κυριακής με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με την απειλή μαχαιριού, εξανάγκασε 53χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου, να του παραδώσει ένα πορτοφόλι με 400 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Στη συνέχεια έφυγε πεζός. Οι αστυνομικοί […]

PERIPOLIKO

Ένας Αλβανός που είχε σπείρει τον τρόμο το τελευταίο διάστημα στον Βόλο, έπεσε στα χέρια των Αρχών.

Ο 36χρονος το πρωί της Κυριακής με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με την απειλή μαχαιριού, εξανάγκασε 53χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου, να του παραδώσει ένα πορτοφόλι με 400 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Στη συνέχεια έφυγε πεζός.
Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν αμέσως και τον εντόπισαν.

Στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του. Επιπλέον, βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου διαπράχθηκε η ληστεία και κατασχέθηκαν, ένα μπουφάν, μία κουκούλα, ένα ζευγάρι γάντια και ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας δεκαέξι εκατοστά.

Από την έρευνα όμως, διαπιστώθηκε πως ο αλλοδαπός, την Παρασκευή το ακινητοποίησε 39χρονη πεζή και με τη χρήση σωματικής βίας και απειλές για τη ζωή της, αφαίρεσε από το λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα.

Ο συλληφθείς που ήταν γνωστός για υποθέσεις ναρκωτικών,  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις