Μάγκες, μια παρεξηγημένη έννοια: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των αληθινών αντρών

PLUS

Μάγκες, μια παρεξηγημένη έννοια: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των αληθινών αντρών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η έννοια «άντρας» είναι πλέον από τις πιο παρεξηγημένες με πολλούς να θεωρούν ότι το σκληρό αρσενικό είναι αυτό που βρίζει, που φτύνει στον δρόμο και κυνηγάει πολλά κορίτσια την ίδια στιγμή. Οι άντρες παλιάς κοπής, σίγουρα είδος προς εξαφάνιση, έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. 1) Ανοίγει την πόρτα στην κοπέλα Ακόμη κι αν γελάσουν οι περαστικοί, […]

28.05.2017 | 19:07

Η έννοια «άντρας» είναι πλέον από τις πιο παρεξηγημένες με πολλούς να θεωρούν ότι το σκληρό αρσενικό είναι αυτό που βρίζει, που φτύνει στον δρόμο και κυνηγάει πολλά κορίτσια την ίδια στιγμή.

Οι άντρες παλιάς κοπής, σίγουρα είδος προς εξαφάνιση, έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

1) Ανοίγει την πόρτα στην κοπέλα

Ακόμη κι αν γελάσουν οι περαστικοί, να ξέρετε πως την επόμενη ημέρα θα το κάνουν κι οι ίδιοι. Δεν πρόκειται για θέμα σεβασμού μόνο, αλλά είναι μια κίνηση που δείχνει ότι είσαι κύριος. Τελεία και παύλα.

2) Παίρνει πού και πού λουλούδια

Πολλοί λένε πως είναι πεταμένα λεφτά και καλύτερα να πάρουν ένα δώρο. Δε μιλάμε για τις τεράστιες ανθοδέσμες που κοστίζουν μια περιουσία αλλά για 2-3 λουλούδια που θα τα δώσει κάποιος σε μια άκυρη στιγμή. Σημασία άλλωστε έχει η σκέψη και η κίνηση, όχι το μέγεθος και τα χρήματα που θα ξοδέψει κανείς. Και τίποτα δεν κερδίζει περισσότερο τη γυναίκα από τα λουλούδια.

3) Κρατάει το τελευταίο κομμάτι

Σίγουρα έχεις ακούσει ότι ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα περνάει από το στομάχι. Μεγάλη αλήθεια.

Όταν λοιπόν είστε για φαγητό, να θυμάστε πως ποτέ δεν πέφτετε με τα μούτρα στο πιάτο. Την τελευταία μπουκιά ο άντρας την αφήνει πάντα για εκείνη.

4) Βλέπει μαζί της αγαπημένες ταινίες

Τα αρσενικά κλασσικά προσποιούνται ότι καμία ταινία δεν τους αρέσει αν δεν έχει γρήγορα αμάξια, πολύ αίμα και λίγη ίντριγκα. Τάχα. Στην πραγματικότητα τους αρέσουν και οι ιστορίες αγάπης. Και ένας πραγματικός άντρας δεν διστάζει να σε καλέσει για να δείτε μια τέτοια ταινία αγκαλιά, κι αν χρειαστεί να δακρύσει.

5) Τη βοηθάει να βάλει το παλτό της… ή της δίνει το δικό του όταν κάνει κρύο

Είναι τέλειο να φέρεται ο άντρας όπως εκείνοι στις παλιές ταινίες. Δεν θα την χάσει ποτέ την αγαπημένη του.

6) Περπατάει πάντα στην έξω πλευρά του δρόμου

Στις λεπτομέρειες κρίνονται όλα. Αυτή η τόσο απλή πράξη -που συνήθως γίνεται ασυνείδητα- δείχνει πόσο προστατευτικός είναι μαζί με την κοπέλα ο άντρας.

7) Δεν σηκώνει πολλά- πολλά

Δεν θα επιτρέπει στην γυναίκα να θίγει τον ανδρισμό του, εφόσον φυσικά είναι κύριος απέναντι της. Ποτέ όμως δεν θα την εξευτελίσει και δεν θα χρησιμοποιήσει βία- αυτονόητο. Θα της εξηγήσει σαν πραγματικός άντρας ότι δεν θα δεχτεί να παίξει μαζί του ή να τον υποτιμά συνεχώς.

8) Την διεκδικεί

Είναι πάρα πολύ τιμητικό για έναν άντρα να κυνηγήσει την κοπέλα που αγαπά και να μην επιτρέψει να τρέχει εκείνη από πίσω του. Αν δεν ενδιαφέρεται, ένας σωστός κύριος της εξηγεί με πολύ ευγενικό τρόπο για να μην θίξει τα συναισθήματα της, πως δεν νιώθει ότι μπορεί να συμβεί κάτι μεταξύ τους.

9) Δεν κοιτάνε καμία όταν συνοδεύονται

Αυτό δεν θέλει εξήγηση. Είναι η μέγιστη προσβολή.

Έτσι, για να μην μπερδευόμαστε.

 

 

Exit mobile version