Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκ: Αστυνομικοί χτυπούν βάναυσα τους κλέφτες με… μήλα! (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Αστυνομικοί χτυπούν βάναυσα τους κλέφτες με… μήλα! (video)

Ένα κωμικοτραγικό video ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όπου αστυνομικοί στη Νότια Αφρική βρήκαν έναν «ιδιαίτερο» τρόπο να τιμωρήσουν τους δράστες. Αφού συνέλαβαν τέσσερις άνδρες να κλέβουν μήλα στα δυτικά της χώρας, οι αστυνομικοί τους έστησαν με την πλάτη γυρισμένη μπροστά από έναν βράχο και άρχισαν να τους «πετροβολούν» με τα μήλα που είχαν κατασχέσει! […]

ImageHandler (4)

Ένα κωμικοτραγικό video ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όπου αστυνομικοί στη Νότια Αφρική βρήκαν έναν «ιδιαίτερο» τρόπο να τιμωρήσουν τους δράστες.

Αφού συνέλαβαν τέσσερις άνδρες να κλέβουν μήλα στα δυτικά της χώρας, οι αστυνομικοί τους έστησαν με την πλάτη γυρισμένη μπροστά από έναν βράχο και άρχισαν να τους «πετροβολούν» με τα μήλα που είχαν κατασχέσει!

Οι πέντε αστυνομικοί, μετέφεραν τους δράστες σε ερημική τοποθεσία και με χειροπέδες τους έστησαν στον βράχο και τους είπαν να μην κουνηθούν. Στην συνέχεια τους πετούσαν με δύναμη τα μήλα στο κορμί τους.

Ένας από τους συναδέλφους τους, μάλιστα, αποφάσισε να καταγράψει όλο το σκηνικό με το βίντεο να έχει προκαλέσει σάλο στη χώρα.

Οι Αρχές της χώρα διεξάγουν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις