Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Γιώργος Βαρεμένος: “Δεν είναι σίγουρο πως δεν θα έρθουν κι άλλα μέτρα…”! (vid)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Γιώργος Βαρεμένος: “Δεν είναι σίγουρο πως δεν θα έρθουν κι άλλα μέτρα…”! (vid)

Δεν μπορούν να ησυχάσουν ούτε για λίγο οι Έλληνες, με τον πρωθυπουργό και ορισμένους βουλευτές να μιλούν για «επιτυχίες» κι άλλοι να υπονοούν ότι τα μέτρα δεν τελείωσαν! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος ομολόγησε ευθαρσώς πως δεν μπορεί να βεβαιώσει ότι τους επόμενους μήνες δεν θα ληφθούν κι άλλα μέτρα. Λίγες ώρες μετά την […]

Ï áíôéðñüåäñïò ôçò ÂïõëÞò êáé âïõëåõôÞò ôïõ ÓÕÑÉÆÁ Ãéþñãïò ÂáñåìÝíïò ðñïåäñåýåé êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôçò óõæÞôçóçò åðß ôùí Ðñïãñáììáôéêþí Äçëþóåùí ôçò ÊõâåñíÞóåùò óôç ÂïõëÞ, ÔåôÜñôç 7 Ïêôùâñßïõ 2015. Óõíå÷ßæåôáé êáé óÞìåñá ç áíÜãíùóç ôùí ðñïãñáììáôéêþí äçëþóåùí ôçò êõâÝñíçóçò, ìå ôïðïèåôÞóåéò õðïõñãþí êáé âïõëåõôþí, ìåôÜ ôç ðñï÷èåóéíÞ åíáñêôÞñéá ïìéëßá ôïõ ðñùèõðïõñãïý ÁëÝîç Ôóßðñá. Ç äéáäéêáóßá ïëïêëçñþíåôáé ôá ìåóÜíõ÷ôá, ïðüôå ç êõâÝñíçóç ëáìâÜíåé øÞöï åìðéóôïóýíçò ìå öáíåñÞ ïíïìáóôéêÞ øçöïöïñßá. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÏÑÅÓÔÇÓ ÐÁÍÁÃÉÙÔÏÕ

Δεν μπορούν να ησυχάσουν ούτε για λίγο οι Έλληνες, με τον πρωθυπουργό και ορισμένους βουλευτές να μιλούν για «επιτυχίες» κι άλλοι να υπονοούν ότι τα μέτρα δεν τελείωσαν!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος ομολόγησε ευθαρσώς πως δεν μπορεί να βεβαιώσει ότι τους επόμενους μήνες δεν θα ληφθούν κι άλλα μέτρα.

Λίγες ώρες μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων, ο κ. Βαρεμένος είπε στον Γιώργο Αυτιά: «Κανονικά θα έπρεπε να πούμε ψηφίσαμε ό,τι ψηφίσαμε, γεια σας, όμως έπρεπε να αφαιρεθεί κάθε πρόσχημα».

«Ακόμη και με ελάφρυνση χρέους η Ελλάδα δεν θα πάψει να είναι μια υπερχρεωμένη χώρα…» συνέχισε.

Στο ερώτημα αν μπορεί να δεσμευθεί ότι δεν θα επιβληθούν νέα μέτρα στους Έλληνες πολίτες,ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν ξέρω,με βεβαιότητα δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα».

Από την πλευρά του, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος επισήμανε: «Δικό μας είναι το πρόβλημα της υπερχρέωσης και της οικονομικής λύσης, μόνοι μας θα το λύσουμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις