Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Προκαλεί κι άλλο ο Μπαλάφας μετά την “στραβή”: “Δεν σέβεστε τον πόνο των γονιών”…!
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Προκαλεί κι άλλο ο Μπαλάφας μετά την “στραβή”: “Δεν σέβεστε τον πόνο των γονιών”…!

Μόνο οργή μπορεί να νιώσει κανείς για την προκλητική δήλωση του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα, πως ο θάνατος του μικρού Μάριου στο Μενίδι ήταν απλώς μία «στραβή». Ο ίδιος, παρά τα όσα ακολούθησαν και τις αντιδράσεις που δικαίως προκλήθηκαν, όχι μόνο δεν μετανιώνει αλλά κατηγορεί και για «παραπληροφόρηση». Αίσθηση προκαλεί και η φράση του, […]

mpalafas-gia-kwnstantinopoulo-atuxis-asteismos.w_hr

Μόνο οργή μπορεί να νιώσει κανείς για την προκλητική δήλωση του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα, πως ο θάνατος του μικρού Μάριου στο Μενίδι ήταν απλώς μία «στραβή».

Ο ίδιος, παρά τα όσα ακολούθησαν και τις αντιδράσεις που δικαίως προκλήθηκαν, όχι μόνο δεν μετανιώνει αλλά κατηγορεί και για «παραπληροφόρηση».

Αίσθηση προκαλεί και η φράση του, στην μικρή ανακοίνωση που εξέδωσε «Αιδώς Αργείοι»!

Την ώρα που η κατάσταση στο Μενίδι έχει ξεφύγει και οι κάτοικοι απειλούν πως θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, η δήλωση αυτή ήρθε σαν το κερασάκι στην τούρτα.

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» ήταν κατά λέξη οι δηλώσεις του. «Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» ήταν αυτό που είχε να πει ο κ. Μπαλάφας.

Σε νυχτερινή του ανακοίνωση επισημαίνει: «Όσοι επιχειρούν να παρερμηνεύσουν συνέντευξή μου, απομονώνοντας τρεις λέξεις, απλά παραπληροφορούν. Στον βωμό πολιτικών επιδιώξεων δεν σέβονται τον ανείπωτο πόνο των γονιών του 11χρονου Μάριου. Αιδώς Αργείοι (όσοι βεβαίως έχετε τσίπα). Εκτίθεστε, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Ο θάνατος ενός 11χρονου παιδιού δεν προσφέρεται για μικροπολιτική».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις