Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Απάντηση Φερνάντο Σάντο στις κακές κριτικές: “Προτιμώ να μην παίζουμε καλό ποδόσφαιρο…”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απάντηση Φερνάντο Σάντο στις κακές κριτικές: “Προτιμώ να μην παίζουμε καλό ποδόσφαιρο…”

Με αφορμή την συνάντηση της Πορτογαλίας με την Ρωσία για το Confederations Cup, ο Φερνάντο Σάντος έδωσε τη δική του απάντηση στις κατηγορίες πως οι Ίβηρες δεν παίζουν με ποιότητα. «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω μια απάντηση από τους παίκτες, όπως έχουν συνηθίσει να κάνουν, όπως κάνουν πάντα … Δεν πρέπει […]

2016-07-06T190135Z_110833295_MT1ACI14471625_RTRMADP_3_SOCCER-EURO-POR-WAL

Με αφορμή την συνάντηση της Πορτογαλίας με την Ρωσία για το Confederations Cup, ο Φερνάντο Σάντος έδωσε τη δική του απάντηση στις κατηγορίες πως οι Ίβηρες δεν παίζουν με ποιότητα.

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω μια απάντηση από τους παίκτες, όπως έχουν συνηθίσει να κάνουν, όπως κάνουν πάντα … Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από ένα χρόνο, αυτοί οι παίκτες έγραψαν την πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Η εμπιστοσύνη μου σε αυτούς είναι απεριόριστη, αλλά θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο ο οποίος για ένα χρόνο ετοιμάζεται αποκλειστικά γι αυτό το τουρνουά και το Παγκόσμιο Κύπελλο» είπε ο τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας.

«Προτιμώ να μην παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να είμαι πρωταθλητής Ευρώπης, από το να παίζουμε καλά και να μην είμαι. Ξέρω τι είναι όμορφο και τι είναι άσχημο. Επειδή έχω κάνει 21 επίσημες εμφανίσεις με την εθνική ομάδα και είχαμε μια ήττα και τρεις ή τέσσερις ισοπαλίες … Νομίζω ότι αυτό μπορεί να δικαιολογήσει την ποιότητα της ομάδας μου».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις