Οργή και απογοήτευση στον Παναθηναϊκό με την στάση Μπεργκ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οργή και απογοήτευση στον Παναθηναϊκό με την στάση Μπεργκ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δυσαρέσκεια και πολλά νεύρα επικρατούν στον Παναθηναϊκό μετά την συμπεριφορά Μπεργκ και τη μετεγγραφή στην Αλ Αΐν. Τόσο η διοίκηση όσο και οι οπαδοί της ομάδας έχουν εξοργιστεί με τον Σουηδό επιθετικό, κατηγορώντας τον στην ουσία πως «κρυβόταν» και μέχρι τελευταία στιγμή επέλεξε να λειτουργήσει «σιωπηρά». Μέχρι και την Τρίτη ο Μπεργκ δεν έδινε σημεία […]

21.06.2017 | 10:07

Δυσαρέσκεια και πολλά νεύρα επικρατούν στον Παναθηναϊκό μετά την συμπεριφορά Μπεργκ και τη μετεγγραφή στην Αλ Αΐν.

Τόσο η διοίκηση όσο και οι οπαδοί της ομάδας έχουν εξοργιστεί με τον Σουηδό επιθετικό, κατηγορώντας τον στην ουσία πως «κρυβόταν» και μέχρι τελευταία στιγμή επέλεξε να λειτουργήσει «σιωπηρά».

Μέχρι και την Τρίτη ο Μπεργκ δεν έδινε σημεία ζωής για να γίνει χωρίς πολύ θόρυβο η μετεγγραφή του στην αραβική ομάδα. Δυσαρέσκεια όμως αισθάνονται οι «Πράσινοι» και για τον μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος μια ημέρα πριν το ταξίδι στην αραβική χώρα, δήλωνε άγνοια για την όλη υπόθεση.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τον Παναθηναϊκό να επιμένει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να αφήσει τον Μπεργκ, παίρνοντας τη ρήτρα.

Πάντως, αν και εφόσον “χαλάσει” με κάποιον τρόπο η μεταγραφή του στην Αλ Αϊν, ο Μπεργκ δεν θα γυρίσει πίσω, κάτι που άλλωστε δεν θέλουν καν να ακούσουν οι “Πράσινοι”.

Το πλέον ανησυχητικό, για το Τριφύλλι είναι ότι ο Μπεργκ αναμένεται να “πάρει” μαζί του κι άλλους παίκτες, καθώς δεν είναι ο μοναδικός από τους “στυλοβάτες” της ομάδας που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Μολέντο, για τον οποίο οι Πράσινοι περιμένουν την τελική προσφορά της Μπεσίκτας, ενώ, “φευγάτος” θεωρείται και ο Χουλτ, μιας και ο μάνατζέρ του ψάχνει για ομάδα.

 

Exit mobile version